Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Escola Feminista d'Estiu 2015: Fartíssimes de precarietats vitals. Enderrocar el patriarcat. La vaga de totes<br/>
Escola Feminista d'Estiu 2015: Fartíssimes de precarietats vitals. Enderrocar el patriarcat - Via @SicomTelevision
15:06
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
Fem 10 anys!!!
Sants*TV, la televisió comunitària a la carta de Sants, celebra 10 anys!

El 4 d'agost del 2006 iniciàvem aquesta pàgina per a donar veu a aquelles que no en tenen. Aquest projecte, tot i les seves mancances, sempre ha intentat ser col·lectiu i obert i per això no ens cansarem mai de demanar-vos la vostra col·laboració, t'animes?

Més de 5000 vídeos han anat apareixent per aquesta, molts d'ells encara visionables a dia d'avui. Més de 3650 dies amb vosaltres.

I ara... a per més!!!!

 Què es piula? 
Novetats

 Anuncis 
l 31 de Maig al canal de youtube de Stop Mare Mortum surt el vídeo “Música amb Causa”, un projecte realitzat per alumnes de l'escola EMAV de Barcelona amb la col·laboració de la plataforma Stop Mare Mortum.
<br/>
<br/><a href='http://www.stopmaremortum.o­rg' target='_blank'>http://www.stopmaremortum.o­rg</a><br/>
MÚSICA AMB CAUSA - Teaser . Via @StopMareMortum
00:57
 Humor 
L'Apuntaire, un poema de Mali Vanili, explica la història de la mare superiora encarregada d'apuntar les missives a la biblioteca pels moviments de missals que curiosament s'han d'anar canviant d'estanteries. Els poetes, per escriure L'Apuntaire no es van assessorar per cap prestigiós politòleg, motiu pel qual no saben del cert si es tracta d'una realitat o d'un fotomuntatge.<br/>
Mali Vanili - L' Apuntaire . Via @MaliVanili
02:53
 Humor 
Fa poc, aquesta plataforma ha canviat les polítiques de monetització, de manera que molts vídeos (els nostres, per exemple) ja no són aptes per posar publicitat, i per tant, per treure rendiment econòmic de la feina feta. Volem explicar-vos la nova normativa.<br/>
Xavi Castillo News! Youtube i la correcció política. Via @PotDePlomTeatre
06:04
 Música 
Presentació oficial del disc “Següent pas” a l'Espai Obert de Sants, 25 de març de 2017. No està tot el concert sencer. El nostre sincer agraïment a Eduardo Laborda per gravar i editar el vídeo. | Descarregar el disc: <a href='http://goo.gl/SnHHkM' target='_blank'>http://goo.gl/SnHHkM</a> (Creative Commons) | Pàgina web: <a href='http://silviatomas.net' target='_blank'>http://silviatomas.net</a> | Facebook: <a href='http://facebook.com/silviatomastrio' target='_blank'>http://facebook.com/silviatomastrio</a> | Twitter: <a href='http://twitter.com/SilviaTomasTrio' target='_blank'>http://twitter.com/SilviaTomasTrio</a> | Spotify: <a href='https://goo.gl/I9HqSq' target='_blank'>https://goo.gl/I9HqSq</a> | Contacte: <a href='mailto:contacte@silviatomas.net' target='_blank'>contacte@silviatomas.net</a> | Cançons:
<br/>
<br/>00:00 - Introducció
<br/>02:34 - En las andadas (amb Manu FustA! al violoncel)
<br/>07:11 - País normal
<br/>10:21 - Quien quisiera (amb Manu FustA! al violoncel i Ruth Barberan a la trompeta)
<br/>15:55 - Necessito
<br/>20:40 - Vola, company (amb Clara Unzeta a la viola i Diego Pedragosa a la flauta travessera)
<br/>25:10 - Següent pas (amb Diego Pedragosa al tres cubà)
<br/>29:24 - Terra
<br/>33:58 - Bona nit (amb Montse al xerrac)
<br/>
<br/><a href='http://silviatomas.net/discografia/seguent-pas' target='_blank'>http://silviatomas.net/discografia/seguent-pas</a><br/>
Sílvia Tomàs Trio - Presentació de “Següent pas” @SantsEspaiObert Via @SilviaTomasTrio
37:27
 Reportatges 
Un any d'Ateneu, un any de lluita independentista i popular a Hostafrancs.<br/>
Un any d'Ateneu, un any de lluita independentista i popular a Hostafrancs. Via @ateneuhosta
08:35
 Noticies 
Europa tanca les fronteres a persones migrades i demandants d’asil.
<br/>
<br/>Europa fa tractats i convenis amb països fronterers: a Líbia persones migrades i refugiades són venudes a mercats d’esclaus; al Marroc sovint són apallissades i detingudes; a Turquia viuen sense dret a treballar i se’ls dispara a les fronteres turques.
<br/>
<br/>A Europa cada país legisla sobre estrangeria i asil pel seu compte. Hongria aprova una llei que permet tancar persones migrades i refugiades en centres d’internament fins que es resolen les sol·licituds d’asil. La resolució d’aquestes sol·licituds no tenen termini. En aquest centres s’amunteguen infants, dones i homes sense cap condició d’habitabilitat.
<br/>
<br/>Sense papers: a Europa centenars de milers de persones sense papers i sense drets reconeguts viatgen cercant familiars i un lloc a on poder treballar i legalitzar la seva condició de persona refugiada i migrada. Es creen campaments espontanis a on malviuen.
<br/>
<br/>Centres d’Internament d’Estrangers: les persones migrades i refugiades pateixen batudes policials on són detingudes, internades, maltractades i deportades.
<br/>
<br/>Estat espanyol: la llei d’estrangeria i la llei d’asil són restrictives. I el nombre de persones que es va comprometre a acollir i els terminis per concedir l’asil són incomplerts, deixant aquestes persones al carrer, sense dret a treballar, a viure una vida digna i desprotegides.
<br/>
<br/>Treballem per informar, sensibilitzar i mobilitzar els veïns i veïnes envers la problemàtica de les persones refugiades i exigir-ne l’acollida immediata.
<br/>
<br/>Ens trobem el segons dimecres de mes a la plaça de Sants, a les 19.30 h.
<br/>
<br/><a href='mailto:stopmaremortumshb@gmail.com' target='_blank'>stopmaremortumshb@gmail.com</a><br/>
Quina acollida fa la Unió Europea? Via @StopMareMortum #Sants
04:05
 Noticies 
L’habitatge no és un negoci! Manifestació 27 maig 11:30 pl. Sants
<br/>
<br/>A Sants ja ha arribat el turisme. Està present a cada cantonada, acompanyat d’un discurs que diu que genera beneficis a la ciutat. Però és realment cert? Depèn de per a qui. La indústria s’omple les butxaques amb el boom, però en realitat aquest genera pocs llocs de treball qualificats, i en canvi molta gent de servei en condicions d’extrema precarietat i drets laborals gairebé inexistents. Els sous d’aquestes feines són insuficients per a pagar els lloguers, que els propietaris no dubten a pujar doncs els visitants estan disposats a pagar per a les seves vacances més del que paguem nosaltres pel dia a dia. Per això, en menys de 6 mesos el lloguer al barri ha pujat fins a un 33,5% i cada cop són més els blocs sencers que estan sent acorralats pels propietaris perquè les veïnes marxin. La ciutat s’està rendint a les necessitats del turisme i expulsant els veïns per les pressions d’un lobby que aconsegueix posicionar-se entre les prioritats dels governs, que deixen d’invertir en altres sectors aquest procés silenciós està canviant les veïnes del barri per turistes, les tendes locals per restaurants i boutiques tan modernes com inaccessibles, prioritzant els beneficis d’uns sobre les necessitats de la resta.
<br/>
<br/>L’Assemblea del Barri de Sants no esta disposada a engreixar la llista de ciutats arrasades pel fenomen del turisme i per això s’ha creat Fem Front al Turisme, una comissió que pretén visibilitzar les problemàtiques que arrossega aquesta indústria per sensibilitzar a la gent i organitzar una resistència, a la vegada que proposem un model de ciutat diferent. Afegeix-t’hi!
<br/>
<br/>Fem Front al Turisme a Sants
<br/>@FrontTurisme · [F] Front Turisme a Sants
<br/>
<br/>L’accés a habitatge està resultant a Barcelona i rodalies un problema que cada cop afecta a més persones. Per una banda les condicions de vida s’han tornat cada cop més precàries per culpa de retallades de drets socials i laborals, i per altre les reformes en les lleis del lloguer i el turisme, que generen una situació que expulsa al veïnat dels barris.
<br/>
<br/>A Sants hem creat un grup assembleari que pretenem donar resposta als problemes derivats de l’accés a l’habitatge. Per fer-ho treballem de forma horitzontal implementant l’ajuda mútua per resoldre col·lectivament els nostres problemes, ja sigui d’hipoteques, lloguers, okupacions o altres eines per resoldre la necessitat de tenir un habitatge.
<br/>
<br/>Problemes per pagar el lloguer?
<br/>Se t’acaba el contracte i et volen pujar o no renovar?
<br/>No vols sucumbir a la pressió immobiliària?
<br/>No vols marxar del barri?
<br/>No et pots emancipar?
<br/>Et volen fer fora de casa teva?
<br/>No saps quins són els teus drets?
<br/>
<br/>Per solucionar els problemes no podem esperar que algú ho faci per nosaltres. El suport entre veïnes és la millor opció per fer-nos fortes i sortir de la situació de debilitat que patim respecte grans inversors, propietaris especuladors o altres. Per això ens reunim setmanalment perquè els veïns i veïnes puguin venir a lluitar col·lectivament per resoldre els problemes i aconseguir una millora en les nostres vides.
<br/>
<br/>Cada diumenge ens trobem a les 18h a la plaça Joan Corrades
<br/>Vine, entre totes som més fortes!
<br/>
<br/>Grup d’Habitatge a Sants
<br/>@GhabitatgeSants · [F] Grup d’Habitatge de Sants<br/>
L’habitatge no és un negoci! Manifestació a Sants (27/05/2017) Via PAtoJMA
05:22
 Noticies 
Col·lectius LGBTI reclamen més organització i apoderament per combatre les agressions homòfobes i transòfobes en una manifestació nocturna als carrers del Raval de Barcelona la vetlla del 17 de maig, dia mundial contra l’homofòbia i la transfòbia
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/actualitat/prendre-carrers-arraconar-lgbti-fobia' target='_blank'>La Directa - Prendre els carrers per arraconar la LGBTIfòbia</a>
<br/>
<br/>Redacció: Víctpr Yustres
<br/>
<br/>Audiovisuals: Marta Pérez<br/>
Prendre els carrers per arraconar la LGBTI-fòbia. (17/05/2017) Via @La_Directa
03:09
 Anuncis 
Avui dia a Turquia ser membre del moviment per l'alliberament del Kurdistan, ser afí a ell, o simplement ser kurd o kurda s'ha tornat motiu de persecució.
<br/>
<br/>A Turquia viuen al voltant de 20 milions de kurds i kurdes que estan patint, des de fa 50 anys, la brutal repressió de l'Estat turc. La falta de llibertat d'expressió, la persecució de qualsevol tipus d'expressió de cultura kurda o el setge militar constant a diferents poblacions de majoria kurda, són la cara invisible de la falsa democràcia que Erdogan està construint a Turquia.
<br/>
<br/>El projecte sociopolític que el moviment kurd proposa pel Kurdistan nord, Turquia i Orient Mitjà és el Confederalisme Democràtic. Un paradigma que consisteix en la lliure associació de municipis, comunes, assemblees populars, cooperatives, associacions de dones i que s'assenta sobre tres pilars: l'ecologia, la democràcia radical i l'alliberament de la dona.
<br/>
<br/>Direcció, producció i muntatge: IVARDIA Produccions
<br/>Guió: Azadî Plataforma i IVARDIA Produccions
<br/>Edició digital: Coni Docolomasky
<br/>So: Diego Pedragosa
<br/>
<br/>PARTICIPEN:
<br/>Sílvia Tomàs, Llibreria Aldarull, Col·lectiva'T, Alba Sotorra, IVARDIA Produccions, Sónia Moll, CUP, Xavi Sarrià, Cesk Freixas, Gatamaula, Lágrimas de Sangre, Can Tonal de Vallbona, EMBAT, Arran, Acció Llibertària de Sants i Azadî Plataforma.
<br/>
<br/>---
<br/>Azadi Plataforma <a href='https://azadiplataforma.wordpress.com' target='_blank'>https://azadiplataforma.wordpress.com</a>
<br/>IVARDIA Produccions <a href='http://www.ivardia.org' target='_blank'>http://www.ivardia.org</a>
<br/>Coni Docolomasky <a href='http://www.docolomansky.com' target='_blank'>http://www.docolomansky.com</a><br/>
Qui combat el terrorisme i què fa occident? #QuiCombatElTerrorisme Via @AzadiPlataforma
04:03
 Reportatges 
Clam en favor dels drets negats a centenars de nens bascos.<br/>
La nena de la motxilla (VOEusSCat) Via @ItacaPPCC
23:59
 Noticies 
Avui, 17M, és el Dia contra la LGTBIfòbia, per això idemtv ha entrevistat a la parella de nois que va patir una agressió física a Berga a la sortida d’una discoteca. L’Andy i el Jorge ens expliquen la seva vivència i des de l’Observatori contra l’homofòbia ens apunten quines són les vies de denúncia.
<br/>
<br/>Subtitulat per a persones sordes | Segueix els nostres programes a <a href='http://idemtv.com' target='_blank'>idemtv.com</a><br/>
Andy i Jorge, un cas de LGTBIfòbia. Via @IdemTV
05:08
 Noticies 
#12M. Dia Internacional dels Síndromes de Sensibilització Central.
<br/>
<br/>Afectats per la síndrome de sensibilitat central denuncien la situació d'abandó en què es troben per part de la sanitat pública.
<br/>
<br/>Fibromiàlgia, fatiga crònica, hipersensibilitat química múltiple...<br/>
Dia Internacional dels Síndromes de Sensibilització Central #12M Via @SicomTelevision
04:53
 Humor 
Hui venim a parlar de noves generacions, carn nova i jove de la política, que sembla açò un tràiler de 'The Walking Dead'... i, ja que estem, proposem una nova ubicació para les restes mortals de Franco, ara que el congrés ha aprovat treure-les d'El Valle de los Caídos.<br/>
Xavi Castillo news! Camps, Ferrussola, Franco i Cotino. Via @PotDePlomTeatre
08:31
 Reportatges 
En aquest capítol abordem un intent fallit de fer la cresta dels Bessiberris, una ressenya de la Mostra de Cinema de Muntanya de La Farinera i la via del Vianant, a la paret de Santa Cecília de Montserrat.<br/>
Muntanya i Llibertat (6): Bessiberri, Mostra cine Farinera i Via del Vianant. Via @OkupemLesOnes
18:07
 Reportatges 
Programació especial per 15M+6
<br/>
<br/>Diumenge 14 de maig, programa especial en directe sobre el 15M, sis anys després. Entrevistes i recopilació documental: Participa! 
<br/>
<br/>#FesVolarLaMosca
<br/>
<br/>Emès en directe diumenge 14 de maig del 2017 de 18:00 a 21:00<br/>
Programa especial #15m . Via @OkupemLesOnes
Visita...
#AcampadaBCN No al tancament de webs
A l'atzar

 Noticies 
Conclusions de la Marea Pensionista explicades a la roda de premsa. Dia 10/03/16<br/>
Assemblea de la Marea Pensionista: Conclusions dia 10/03/16 Via @SicomTelevision
29:25
 Noticies 
Intervenció policial contra la Marxa de Brussel·les ocorreguda ahir 19/09/2011 en els carrers de Paris. Foren perseguits, envoltats, gasejats i colpejats.<br/>
[Paris] Intervenció policial contra la Marxa a Brussel·les #ParisNoFear
13:03
 Noticies 
Els pares i alumnes del CEIP Mediterrània s'han tornat a manifestar. Fa quatre anys que l'escola funciona en barracons, de manera provisional, i reclamen la fixació d'un calendari d'obres per construir la nova escola. L'AMPA de l'escola es queixa de falta d'espai: no tenen menjador, ni biblioteca ni gimnàs.
<br/>
<br/>Les entitats del barri donen suport a les protestes i també reclamen la construcció d’un nou edifici.  Es tracta d’una de les dues úniques escoles públiques de la Barceloneta i temen que es pugui tancar.<br/>
[Barceloneta] El CEIP Mediterrània reclama la construcció d’una escola nova
1:15
 Sèries 
El grup haurà d'afrontar el conflicte amb el poble veí, mentre aniran sorgint problemes i solucions als seus mètodes assemblearis.<br/>
Libres 1x03 - Els "jefecillos" (Cas)
16:39
 Reportatges 
A l'assemblea d'obligacionistes no va asistir cap mitjà de comunicació generalista. Aixó no interessa.<br/>
La Caixa roba 42.000€ a un noi amb una discapacitat psíquica del 65% #LaCaixaEsMordor
03:39
 Cinema 
Pel·lícula sobre els 'Yes Men'. La infiltració i la correcció d'identitates són dues formes de boicotejar a les grans corporacions que ens proposen els Yes Men i RTMark.
Els Homes Sí [The Yes Men] (Cas)
1:22:01
 Noticies 
Més de cinc mil persones van participar en la manifestació en protesta per desallotjament del gaztetxe Kukutza.<br/>
[Bilbao] Manifestació de protesta pel desallotjament de #Kukutza
01:43
 Noticies 
Sos és el nou projecte de platoniq que es presenta durant els oxcars.<br/>
SOS
01:01
 Espectacles 
Pregó de la Festa Major Alternativa de Sants d'enguany (2011).<br/>
Pregó de la Festa Major Alternativa de Sants 2011 #FMAS
06:15
 Música 
La Plataforma pel soterrament de les vies i contra el pla de l'estació ens presenta una rumba amb marxa que parla dels problemes del barri de Sants a Barcelona.<br/>
Plataforma pel soterrament de les vies i contra el pla de l'estació - La Rumba de Sants
05:04
 Reportatges 
BRUGUERA: DE LA LLUITA A L’AUTOGESTIÓ
<br/>Experiències autònomes de lluita en plena reconversió industrial.<br/>
Bruguera en lluita, 20 anys després (1986-2006)
42:02
 Reportatges 
Vídeo resum de la jornada del 10 d'abril, de Barcelona Decideix.
<br/>
<br/>Càmeres: Guillem Gandol, Montse Comet, Marc Miras, Lara Petinal, Bàrbara.
<br/>Muntatge: Ignasi Bonet
<br/>Música: Marc Serrats <br/>
10A Barcelona Decideix
10:24
 Anuncis 
Colze a colze, afrontant plegades la repressió que pretén dissuadir-nos, immobilitzar-nos, desanimar-nos. Juntes, no aïllades, fent-nos costat. Amb la força que ens procura entendre les diferències i aprendre a trobar-nos en les complicitats.
<br/>
<br/>Colze a colze, així és com hem anomenat aquesta campanya, aquest crit de resistència, aquest nou desafiament al poder. Un intent més de trencar amb el silenci, de visibilitzar el conflicte social cada cop més patent a conseqüència de l’agudització de la crisi estructural del sistema capitalista.
<br/>
<br/>Remuntem als antecedents immediats. Una batuda a base d’operacions antiterroristes des del 2013 recorre la península. Registres, portes esbotzades, incursions a altes hores a domicilis de companyes, centres socials i ateneus, detencions i empresonaments amb les degudes conseqüències. Tot això decorat amb una alerta mediàtica tenyida d’escàndol, paraules com «terrorisme anarquista» ressonen com un mantra ridícul però incisiu.
<br/>
<br/>Operació Columna, Operació Pandora, Operació Pinyata, Operació Pandora II, detencions el 13 d’abril (2 companyes empresonades a Alemanya avui en dia). Desenes de persones acusades de pertinença a organització criminal amb fins terroristes, mesures cautelars, asfíxia econòmica, entorns polítics colpejats i assenyalats.
<br/>
<br/>Entenem que ens trobem en un nou escenari repressiu en el qual les operacions mencionades evidencien aquesta deriva del concepte de «terrorisme» i les intencions polítiques que n’amaga. Intencions que modelen el significat per tal de dibuixar un quòrum d’opinió favorable a la persecució de la dissidència, de totes aquelles que alcin la veu i s’atreveixin a qüestionar amb les seves pràctiques una pau social imposada en defensa dels privilegis de certs sectors de la població. Ampliant el radi d’actuació del dispositiu antiterrorista a límits molt difusos i inimaginables fins al moment.
<br/>
<br/>El dit acusador en aquestes actuacions judicials i policials en concret ha recaigut en carn d’anarquistes i antiautoritàries, però l’amenaça va molt més enllà d’aquests àmbits polítics. L’advertència resta latent i a l’espera de materialitzar-se sobre aquelles que gosin rebel·lar-se. Així ho demostra també la detenció dels dos companys titellaires i el posterior escàndol suscitat, les desenes de persones acusades d’enaltiment del terrorisme per comentaris a les xarxes socials o els rapers portats davant l’Audiència Nacional. Tot plegat immers en un context d’enduriment del Codi Penal, «llei mordassa» i altres polítiques repressives encaminades al control social, al càstig i aïllament d’aquelles que, sigui per condicions estructurals o per decisió política, l’Estat consideri irrecuperables o molestes pel correcte funcionament del sistema imperant.
<br/>
<br/>Aquesta campanya té com a objectiu encarar la repressió política, esquerdar i fer trontollar el mur infranquejable amb el qual ens volen fer creure que lidiem. Però alhora pretén ser una continuació de les estimables mostres de solidaritat desencadenades aquests últims anys. Perquè tal com ens recorda el mite de la caixa de Pandora, en el fons, sempre hi queda l’esperança. Així ens ho han demostrat les lluitadores que ens precedeixen i així pretenem demostrar-ho també nosaltres.
<br/>
<br/>No reculem.
<br/>Tenim molt a perdre perquè tenim molt pel que lluitar.
<br/>Colze a colze, afrontem la repressió!
<br/><a href='https://colzeacolzeblog.wordpress.com' target='_blank'>https://colzeacolzeblog.wordpress.com</a><br/>
Vídeo de presentació de la campanya #LaPetem #ColzeAColze . Via @ColzeAColze
 Noticies 
La carta d'Esperanza Aguirre als professors sense manipulacions.<br/>
[Madrid] Les faltes de ortografia d'Esperanza Aguirre (Cas)
02:27
 Noticies 
Manifestació pels drets dels inmigrants (18/12/2011)<br/>
Manifestació pels drets dels inmigrants (18/12/2011 )
04:11
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv