Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Agents de la Policia Nacional han carregat contra un grup d'estudiants que protestaven davant de la seu del PP a Còrdova. Els fets han passat poc abans de les 12:00. Segons estudiants presents en el moment del xoc amb els agents, diversos estudiants han resultat ferits, segons confirmen fonts sanitàries. 'Hem vist a diversos sagnant i se'ls han endut corrent', assenyala una estudiant, testimoni dels fets.
<br/>
<br/>'Quan hem arribat, hem vist a molta Policia amb cascs, escuts i armes llargues', explica una mare que porta una samarreta verda reivindicativa per l'ensenyament públic i les retallades. 'Anava amb el meu fill i ens hem espantat molt', comenta davant del nen, d'uns deu anys.Els incidents s'han produït a l'entorn de l'hotel Córdoba Center, quan la policia ha impedit que els estudiants poguessin accedir al carrer on es troba la seu del PP, Rafael de la Hoz Arderius. Mentrestant, han establert un cordó policial davant un grup d'estudiants que després que els agents antiavalots intervinguessin s'havien retardat.
<br/>
<br/>Els estudiants, parlen d'una resposta desproporcionada per part dels agents en no atendre les seves ordres de retrocedir. 'Han tret les porres i han començat a pegar a la gent. Llavors, hem sortit tots corrent i cridant ', explica una segona jove present. 'Només volíem concentrar-nos en la porta del PP, res més' .Minutos després, més d'un centenar d'estudiants s'han reunit als jardins del Vial, davant del Còrdova Center, on han acordat tenir una assemblea divendres que ve.<br/>
[Còrdova] Càrrega policial brutal contra menors estudians en la manifestació anti-LOMCE
00:20
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Història 
Publica a Diaspora

Maquis a Catalunya - 2 - La invasió de la Vall d'Aran


25:23
Alliberada la major part de França, l'estiu del 44, la progressiva retirada dels alemanys va produir un clima d'entusiasme i eufòria entre els guerrillers i els refugiats, que creien que els dies del franquisme estaven comptats.

Va ser llavors quan la UNE (Unió Nacional Espanyola) plataforma política del PCE, comença a preparar l'operació "Reconquesta d'Espanya" que consistia a introduir des del Pirineu basc fins al Pirineu Català vuit o deu mil guerrillers. La zona de penetració més important havia de ser la Vall D'Aran.
comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv