Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
On són els arbres de debò? Només veig com creixen els arbres de ciment. Ja ens hem acostumat al paisatge de la destrucció, de les grues, de la maquinària pesant, dels camions, de la runa. És una guerra contra el poble, contra aquells que no podem viure dignament ni un minut, contra aquelles que <a href='http://www.20minutos.es/noticia/237586/4/' target='_blank'>les fan fora de casa per vendre a preu d'or el pis de lloguer</a>  de tota la vida. És una guerra contra la natura, que només en tenim una. Quin sabor tenen els totxos? És una guerra contra el temps, que s'accelera per acabar estampats contra un mur ben alt. Ai el creixement urbanístic... <a href='http://www.decreixement.net' target='_blank'>ai el creixement econòmic!</a>   Quant de temps ens queda? Serem a temps de posar-hi fre? <a href='http://www.estatotfatal.net' target='_blank'>Està tot fatal...</a><br/><br/><a href='http://dvactivisme.org' target='_blank'>DV Activisme</a><br/>
Arbres de ciment
01:11
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Maria Goretti, empitjora! Malata greu de Sensibilitsts Químiques Múltiples, l'han 'desnonada'. Via @SicomTelevision


09:47
URGENT: La situació de Maria Goretti, molt malalta i desnonada, empitjora:
http://kaosenlared.net/urgente-la-situacion-de-maria-goretti-muy-enferma-y-desahuciada-empeora/

Maria Goretti, malalta severa de Sensibilitats Químiques Múltiples, massa malalta per treballar i sense pensió (així és el Govern de la Generalitat de Catalunya), va ser desallotjada del seu pis al no poder pagar el lloguer.
Els serveis socials de Barcelona li han donat una habitació en una residència en la qual Goretti no hauria d'estar perquè els productes de neteja que s'utilitzen en els passadissos i WCs, entren per sota de la porta i intoxiquen més a Goretti.
A Goretti, com qualsevol malalta severa de SQM, la més mínima quantitat de productes químics li pot fer entrar en xoc tòxic i matar-la.
A l'Alberg on està, no entenen aquesta malaltia i el que estan fent posa en perill a Goretti.
I mentrestant, tots a Barcelona en campanya electoral i prometent de tot, mentre Maria Goretti es mor per no poder tenir el mínim, un espai en què ella amb els seus coneixements de Control Ambiental, pot cuidar-se.
Clara Valverde
Presidenta Lliga SFC

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv