Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Gran part de la riquesa mundial està oculta en 72 paradisos fiscals sense pagar impostos. On són, com funcionen i qui són els beneficiaris dels llimbs financers són alguns dels aspectes que abordaran aquest dimarts, 31 de març, a 'Documentos TV'.
<br/>
<br/>Actualment hi ha 72 paradisos fiscals en el món, el 1960 eren set, el que dóna idea de la seva proliferació en uns anys. Són generalment petits països en què hi ha més bancs que qualsevol altre comerç i on ningú demana explicacions a qui vol obrir un dipòsit financer, n'hi ha prou amb una adreça de correu.
<br/>
<br/>La peculiaritat d'aquests dipòsits és que estan totalment exempts de pagar impostos, el que atreu a les grans riqueses de tot el món. Es calcula que més de vuit bilions d'euros romanen ocults en els paradisos fiscals sense que els seus propietaris paguen ni un cèntim a l'erari públic dels seus respectius països.
<br/>
<br/>En plena crisi econòmica, l'injust d'aquesta situació s'ha fet més evident per als grans mandataris. En la propera reunió del G-20, que se celebrarà el 2 d'abril a Londres, van a tractar l'eradicació dels llimbs financers, de manera que la riquesa oculta en aquests espais d'opacitat surti a la llum i reverteixi en la resta de la població. Així mateix, han de determinar sancions als paradisos fiscals que no cooperin a facilitar dades sobre evasió fiscal, rentat de diners i finançament del terrorisme.
<br/>
<br/>'Paradisos fiscals, la gran evasió' explica com funcionen les firmes d'auditories, expertes en assessorar als seus clients sobre el lloc més avantatjós on col·locar els seus diners, així com les agències de recerca d'impostos.
<br/>
<br/>Més enllà de les fronteres de la legalitat, els experts coincideixen que l'ús dels paradisos fiscals per l'evasió d'impostos, s'ha convertit en un dels majors atemptats ètics contra la redistribució de la riquesa d'un món en crisi. Ara sembla que tenen els dies comptats.<br/>
Paradísos fiscals, la gran evasió (Cast)
53:30
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
Novetats

 Noticies 
U.E. Sants-U.E. San Juan At. de Montcada (02/04/2017)<br/>
U.E. Sants 2 - U.E. San Juan At. de Montcada 1 (02/04/2017) Via Jordi Gil Ximénez
05:48
 Noticies 
Redacció: Guille Larios
<br/>Audiovisuals: Metromuster
<br/>
<br/>El passat dimarts 28 de març, dos activistes de l'Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS) i Ciutat Vella No Està en Venda van reservar un dels habitatges gestionats per Mark Serra Paés a través de la plataforma Airbnb i avui ho han fe públic. Aquest matí, quan les activistes es disposaven a començar a llegir un manifest des del balcó del pis turístic, Mark Serra hi ha arribat, acompanyat per dos homes corpulents, i ha fet fora a empentes tothom, colpejant la càmera de Metromuster. La inspectora de l'Ajuntament de Barcelona assegura que pel caràcter de l'expedient, és probable que es procedeixi a clausurar el pis il·legal imminentment. Finalment, les activistes han llegit el comunicat a peu de carrer.
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/actualitat/un-grup-dactivistes-destapa-una-xarxa-de-pisos-turistics-illegals-barcelona-administrats' target='_blank'>La Directa - Un grup d'activistes destapa una xarxa de pisos turístics il·legals a Barcelona administrats per Mark Serra</a><br/>
El gestor de pisos turístics Mark Serra fa fora a empentes d'un immoble activistes. Via @La_Directa
01:00
 Noticies 
Redacció: Guille Larios
<br/>Audiovisuals: Metromuster
<br/>
<br/>Membres de dues plataformes veïnals lloguen un dels 13 pisos turístics de Ciutat Vella que administren Mark Serra Parés i Xavier Barba. Serra està associat al Partit Demòcrata Català i figurava a les llistes de Solidaritat per la Independència l'any 2010.
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/actualitat/un-grup-dactivistes-destapa-una-xarxa-de-pisos-turistics-illegals-barcelona-administrats' target='_blank'>La Directa - Un grup d'activistes destapa una xarxa de pisos turístics il·legals a Barcelona administrats per Mark Serra</a><br/>
Un grup d'activistes destapa una xarxa de pisos turístics il·legals administrats per Mark Serra. Via @La_Directa
03:13
 Noticies 
Comunicat:
<br/>
<br/>¡No se mata la verdad matando periodistas!
<br/>
<br/>Barcelona 24 de marzo de 2017
<br/>
<br/>En México se vive una profunda crisis de Derechos Humanos que se refleja en el continuo incremento de asesinatos y desapariciones, sin que existan investigaciones serias y profesionales que acaben con la impunidad, y que procuren verdad y justicia para las víctimas, para sus familiares y para toda la sociedad mexicana.
<br/>
<br/>Uno de los grupos más vulnerables es el de los periodistas, que en el ejercicio de su derecho a trabajar y a expresar sus ideas libremente ha sido perseguido y amenazado, e incluso cientos de ellos han sido asesinados. La organización no gubernamental Artículo 19 ha documentado que, desde el año 2000 a la fecha, han sido asesinadas 103 personas que ejercían el periodismo crítico en México.
<br/>
<br/>Tan solo en el mes de marzo de 2017 las balas acabaron con la vida de 3 periodistas comprometidos con investigar y denunciar la violencia y la corrupción que genera en México la delincuencia organizada, y han mostrado la participación y complicidad en esas actividades de diferentes niveles de gobierno, y  también de varios actores privados.
<br/>
<br/>Por ello denunciamos los brutales asesinatos de: Cecilio Pineda Brito, asesinado en Guerrero el 2 de marzo, periodista de La Voz de Tierra Caliente; Ricardo Monlui Cabrera, asesinado el 19 de marzo en Veracruz, director del periódico El Político de Xalapa; y Miroslava Breach Velducea, asesinada el 23 de marzo en Chihuahua, periodista del diario La Jornada.
<br/>
<br/>Desde la Taula per Mèxic exigimos que la Fiscalía Especializada para la Atención de Delitos contra la Libertad de Expresión (FEADLE) cumpla con su responsabilidad de investigar estos tres crímenes, y todos los casos acumulados en estos años. Exigimos que el Mecanismo de Protección a Periodistas y Defensores de la Secretaría de Gobernación sea una verdadera herramienta para salvaguardar la vida y seguridad de las personas que ejercen el periodismo y otras labores relacionadas con la comunicación e información.
<br/>
<br/>Hacemos un llamado a la comunidad internacional para que exija al gobierno mexicano poner todos los medios para frenar el progresivo deterioro de los Derechos Humanos en México.
<br/>
<br/>#YaBastaDeImpunidad
<br/>
<br/>#YaBastaDeBalas
<br/>
<br/>Taula per Mèxic / Mesa por México<br/>
Comunicat "Taula per Méxic" pels periodistes assessinats a Mèxico. Via @Contrainfos
03:38
 Noticies 
Redacció: Carla Benito i Sònia Calvó
<br/>Audiovisuals: Sònia Calvó i Jesús Rodríguez
<br/>
<br/>Immobles dels carrers Lleida i Sant Nicolau de Barcelona s'afegeixen a la llista d'objectius del fons d'inversió Vauras Investment, que des de fa mesos fa perillar l'habitatge de tretze famílies del carrer Leiva
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/fons-dinversio-compren-blocs-dhabitatges-amb-inquilins-convertir-los-en-pisos-de-luxe' target='_blank'>La Directa - Fons d'inversió compren blocs d'habitatges amb inquilins per convertir-los en pisos de luxe</a><br/>
Fons d'inversió compren blocs sencers d'habitatges amb inquilins a dins. Via @La_Directa
04:55
 Reportatges 
Redacció: Gemma Garcia
<br/>Audiovisuals: Bart Grugeon Plana
<br/>
<br/>El Saló del Tinell acull la primera jornada internacional de familiars de persones represaliades. La trobada està organitzada per la Xarxa Anti-repressió de Familiars de Detingudes i aplegarà casos de Catalunya, Madrid, el País Basc, Andalusia i Itàlia, entre d'altres.
<br/>Recollim el testimoni de sis familiars directes de víctimes d'abusos policials, militars o judicials, o perseguides per la seva dissidència. Totes elles van unir forces dissabte passat a Barcelona.
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/repressio-amb-ulls-de-mare' target='_blank'>La Directa - Repressió amb ulls de mare</a><br/>
Jornada Internacional de Familiars de Persones Represaliades. Via @La_Directa
06:12
 Anuncis 
Audiovisuals: Mayu Ruiz
<br/>L'autogestió a Collserola.
<br/>Avançament dels continguts de la secció 'Cruïlla', del número 427 de l'edició quinzenal en paper de la Directa.
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/actualitat/que-trobem-directa-427' target='_blank'>https://directa.cat/actualitat/que-trobem-directa-427</a><br/>
#Avançament: 20 anys sembrant l'autogestió a Collserola
01:38
 Anuncis 
Descobreix #SomLaJahnela en primera persona! No marxem! #EnsHiVaLaVila<br/>
Descobreix #SomLaJahnela #EnsHiVaLaVila Via @ObraSocial_PAH
08:43
 Espectacles 
Acció realitzat l'1 de Febrer en record de les víctimes de la Playa de Tarajal el 6 de Febrer de 2014. #JusticiaTarajal #CiesNO<br/>
Acció al metro de Madrid per #JusticiaTarajal
02:46
 Reportatges 
Costas Lapavitsas, Grècia, és catedràtic d'economia a la Universitat de London SOAS.
<br/>
<br/>Lapavitsas dóna el seu punt de vista sobre el que va succeïr a Grècia i sobre què creu que s’hauria d’haver fet en aquell context. En segon lloc, parla de l’incert context europeu, en el que la crisi econòmica continua colpejant als països perifèrics, i fa trontollar la banca italiana, i on les eleccions a Holanda, França, Alemanya i potser a Itàlia poden fer que l’Eurozona finalment trobi el seu 'moment de la veritat'.
<br/>
<br/>Per últim li demanem a en Costas que ens parli de les propostes que ell creu que servirien per posar les bases d’un projecte emancipador al seu país i a Europa, i ens centrem en el darrer informe que ha publicat, 'El fracàs de l'Eurozona i un nou camí per a Grècia'.
<br/>En aquest informe proposa la sortida de Grècia de l’Eurozona i que quantifica molt detalladament les conseqüències i les polítiques econòmiques que s’haurien d’activar per gestionar tal situació.
<br/>
<br/>+ info: <a href='https://www.youtube.com/watch?v=jZp5KoaTCpQ' target='_blank'>https://www.youtube.com/watch?v=jZp5KoaTCpQ</a>
<br/>	<br/>
Conversa amb Costas Lapavitsas, economista, sobre Grècia. Via @SicomTelevision
1:58:01
 Noticies 
Esplugues, 18/03/2017.- Manifestació pels carrers d´Esplugues contra la resurrecció del Pla Caufec, una operació immobiliària que pretén privatitzar la solana de Collserola per a la construcció de pisos de luxe.<br/>
Manifestació Recuperem Collserola #NoalPlaCaufec Via @Contrainfos
03:52
 Noticies 
U.E. Sants-C.D. Masnou (19/03/2017) 
<br/>
<br/>El partit: U.E. Sants C.D. Masnou 
<br/>Primera Catalana 2016/2017, grup 1 (Jornada 25) 
<br/>Lloc del partit: Camp de L'Energia Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)
<br/>Horari 29/01/2017 12:15
<br/>Col·legiats Arbitre principal: Gerard Creus Soler<br/>
U.E. Sants 2 - C.D. Masnou 1 (19/03/2017) #RecuperemMagoria Via Jordi Gil Ximénez
95:44
 Reportatges 
El Procés a la Banca Espanyola és un judici popular que es desenvolupa del 25 de febrer a l'1 d'abril propers a Barcelona (tres sessions) i a Madrid (tres més). No es tracta d'una paròdia es tracta de reproduir el més fidel i real possible un judici en el qual no compareixen els acusats. En la seva absència es desenvolupa un procés en què intervé el fiscal i l'acusació popular, així com la defensa (tots ells professionals de l'advocacia). Apostaríem que serà un cop majúscul a l'oligarquia després del 15-M, però en aquesta ocasió amb coneixement de causa, l'esdeveniment obrirà els ulls a una població indefensa i traurà els colors a aquests estirats banquers que després d'ocasionar un dany letal pretenen anar-se'n com si res.<br/>
Primera sesión del 'Proceso a la banca española': fase preliminar. Via @SicomTelevision
2:09:59
 Reportatges 
El Procés a la Banca Espanyola és un judici popular que es desenvolupa del 25 de febrer a l'1 d'abril propers a Barcelona (tres sessions) i a Madrid (tres més). No es tracta d'una paròdia es tracta de reproduir el més fidel i real possible un judici en el qual no compareixen els acusats. En la seva absència es desenvolupa un procés en què intervé el fiscal i l'acusació popular, així com la defensa (tots ells professionals de l'advocacia). Apostaríem que serà un cop majúscul a l'oligarquia després del 15-M, però en aquesta ocasió amb coneixement de causa, l'esdeveniment obrirà els ulls a una població indefensa i traurà els colors a aquests estirats banquers que després d'ocasionar un dany letal pretenen anar-se'n com si res.<br/>
Tercera sessió del 'Proceso a la banca española': declaració pèrits. Via @SicomTelevision
3:32:27
 Noticies 
Acció 26 de febrer per la crida europea pels drets de les persones refugiades.
<br/>
<br/>Stop Mare Mortum. Enterrament dels drets humans.
<br/>Comptador de la vergonya. <br/>
Acció #NoUEFortalesa (26/02/2017) Via @StopMareMortum
06:55
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv