Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
La Tele. La Nostra, la que no es d'Ells/es vaja...
<br/>
<br/><a href=http://www.latele.cat target=_blank>La Tele</a><br/>
La Tele no es fa sola!!
0:31
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
Anuncis

 Anuncis  ( 1 - 15 // 527) 
El llibre Caliban i la bruixa de Silvia Federici, ara en català de la mà de l'editorial Virus.
<br/>
<br/>Amb aquest <a href='http://vkm.is/CalibanBruixa' target='_blank'>http://vkm.is/CalibanBruixa</a> volem aconseguir 5000€ per cobrir les despeses derivades de la traducció i correcció. Per fer-ho possible, necessitem el vostre suport. Us hi apunteu? #CalibanBruixa<br/>
Caliban i la bruixa. #CalibanBruixa Via @VirusEditorial
01:04
@AgenciaUO, un mitjà creat per diversos col·lectius i mitjans alternatius per informar a peu de carrer de la jornada de l'1-O a Catalunya.<br/>
Neix l' @agenciaUO informació popular a peu de carrer #agenciaUO #1o #1oct
00:30
Presentem una nova sèrie televisiva del gènere Spaguetti Western. 
<br/>
<br/>Una producció de Collserola Kaotic<br/>
Anunci Mussol Town. Via @OkupemLesOnes
00:58
Campanya final del primer tram.
<br/>
<br/>1 de juliol - Diada d'estiu
<br/>18 h Actuació a la plaça Osca, 20 h Correbars comença a la plaça Osca i 22 h Concert al passeig de Sant Antoni.
<br/>
<br/>2 de juliol - Diada Sant cugat Festa Major
<br/>18 h a la plaça d'octavià
<br/>
<br/>8 de juliol - Diada Pla de la seu
<br/>18 h pla de la seu (Tarragona)
<br/>
<br/>Més informació a <a href='http://www.borinots.cat' target='_blank'>www.borinots.cat</a>
<br/>
<br/>Musica : ZOO & OQUES GRASSES - CAMINS<br/>
Castellers de Sants presenten "El millor de l'estiu és a punt d'arribar" Via @Borinots
02:01
Can Batlló és un antic recinte industrial que, des de l’entrada veïnal de l’11 de juny de 2011, està sent recuperat, rehabilitat i autogestionat per part del veïnat. A més de la recuperació de les antigues naus industrials, per donar-los un ús social i col·lectiu, també s’estan impulsant projectes a l’espai públic -futur parc de Can Batlló-, com són els horts autogestionats.
<br/>
<br/>Des de fa uns quants mesos, des de la Fusteria Col·lectiva de Can Batlló s’està impulsant la construcció col·lectiva i autogestionada d’una zona per a infants al futur parc de Can Batlló. Es tracta d’un àmbit d’uns 10x80m al costat del Bloc9, i al costat de les pistes de futbol i volei. En aquest espai volem construir un parc infantil, que incorpori diverses estructures de fusta per a què hi puguin jugar les criatures del barri. Actualment ja hem desbrossat el terreny i hem construït una grada-banc per a fer de límit de l’espai.
<br/>
<br/>El projecte que es vol impulsar és la construcció col·lectiva d’un umbracle pel parc infantil de Can Batlló.
<br/>L’umbracle que volem construir estarà format per una estructura d’arcs de canya, i s’hi plantaran enfiladisses per a què amb el temps tot l'umbracle quedi cobert de vegetació.
<br/>La construcció amb canya ens ofereix diverses possibilitats que ens permeten emprar-la com a element estructural a partir de la formació d’arcs, generant estructures cistell i com a element decoratiu o en format de panell o cosit. Aquest material ens permet construir des d’estructures més sòlides com ara umbracles, canyissos, etc. fins a estructures efímeres.
<br/>
<br/>L’estructura de canyes es construirà a través de diversos tallers dinamitzats per la Fusteria Col·lectiva juntament amb Volta/Investigació Canyera, un col·lectiu que treballen i experimenten al voltant de la canya.
<br/>
<br/>El futur parc de Can Batlló l’estem imaginant, dissenyant i creant des de la pròpia gent organitzada. Aquest espai que estem construint volem que serveixi com a zona de joc per a les criatures del barri.
<br/>El propi espai de construcció del parc infantil també està dirigit a tothom a qui li agradi treballar la fusta, aprendre a fer servir eines, i participar d’una construcció col·lectiva a través de tallers. En la construcció de l’umbracle aprendrem concretament a treballar amb canya.
<br/>
<br/>Objectius de la campanya de crowdfunding
<br/>Crear processos de repensar com és l’espai públic, i els joc per a la infància, i autogestionar experiències de creació de nous espais amb identitat i altres imaginaris com a referents.
<br/>Auto-construir un element per al parc infantil de Can Batlló, participant del procés col·lectiu del parc infantil.
<br/>Crear una construcció amb canya, tot aprenent i compartint coneixements, tècniques i metodologies relacionades amb aquest material.
<br/>
<br/>Experiència prèvia i equip
<br/>La Fusteria Col·lectiva és un espai-taller autogestionat que forma part de l’Assemblea de Can Batlló.
<br/>És un taller obert que possibilita l’accés a un espai equipat professionalment, basat en la idea de trencar amb la lògica de l’especialització, la professionalització, i la diferenciació de rols de gènere, tot fomentant el respecte, el suport mutu, l’auto-aprenentatge col·lectiu i l’intercanvi de coneixements. Des de la Fusteria Col·lectiva es participa en la rehabilitació i manteniment dels espais comunitaris de Can Batlló.
<br/>Actualment la Fusteria està dinamitzant la construcció del parc infantil de Can Batlló.
<br/>
<br/>Algunes experiències prèvies que s’han desenvolupat són la construcció de la grada de l’espai de trobada del Bloc Onze, les fusteries de la biblioteca o l’espai infantil que està en procés.
<br/>
<br/>La construcció de l’umbracle serà dinamitzada també per Volta / Investigació Canyera, un col·lectiu d’arquitectes especialitzats en diversos àmbits de l’arquitectura: bioconstrucció, rehabilitació conscient, urbanisme participatiu, sostenibilitat, formació i antropologia.
<br/>Fomenten el treball col·lectiu amb l’objectiu d’apoderar a les persones per a definir els espais que habiten a través de l’arquitectura i l’urbanisme com a eines de transformació social. Creuen en la investigació des d’un punt de vista crític que fa avançar la relació entre l’entorn construït i la societat, amb propostes locals sense contradiccions amb la història i la cultura de la gent. En aquest sentit, una de les seves línies de treball és la construcció d'instal·lacions sostenibles, sota el nom d'Investigació Canyera. Realitzen tallers de formació per a fomentar i apoderar a les persones en la construcció col·lectiva amb els seus propis recursos i amb materials naturals que trobem al nostre entorn.
<br/>Investigació Canyera compta amb una trajectòria de 5 anys de treball i un ampli recorregut en experiències de construcció amb la canya i en tallers de formació tant amb infants com adults. El treball que realitzen es basa en la investigació, l'experimentació el disseny i la construcció al voltant de les fibres vegetals, especialment la Canya comú (Arundo Donax) amb l'objectiu de recuperar l'ofici perdut del canyisser, i l'ús d'un material local abundant en el nostre territori que tradicionalment tenia diversos usos com a material de construcció.
<br/>
<br/><a href='https://www.goteo.org/project/ombracle-de-canya-al-parc-infantil-de-can-batllo' target='_blank'>https://www.goteo.org/project/ombracle-de-canya-al-parc-infantil-de-can-batllo</a><br/>
Col·labora amb la construcció de l'umbracle del parc infantil de @CanBatlló
04:40
Alcanar, octubre 2016.- Membres de la plataforma d´Afectats per la Plataforma Castor i la Xarxa per la Sobirania Energètica, acompanyats d´una colla d´activistes articulades entorn del Volt 3, presentaren la convocatòria d´un Judici Popular al Castor, que es realitzarà el proper 17 de juny a Barcelona. Més info: <a href='http://xse.cat' target='_blank'>xse.cat</a><br/>
Convocatòria Judici Popular Castor #FraCastor Via @Contrainfos
03:28
l 31 de Maig al canal de youtube de Stop Mare Mortum surt el vídeo “Música amb Causa”, un projecte realitzat per alumnes de l'escola EMAV de Barcelona amb la col·laboració de la plataforma Stop Mare Mortum.
<br/>
<br/><a href='http://www.stopmaremortum.o­rg' target='_blank'>http://www.stopmaremortum.o­rg</a><br/>
MÚSICA AMB CAUSA - Teaser . Via @StopMareMortum
00:57
Avui dia a Turquia ser membre del moviment per l'alliberament del Kurdistan, ser afí a ell, o simplement ser kurd o kurda s'ha tornat motiu de persecució.
<br/>
<br/>A Turquia viuen al voltant de 20 milions de kurds i kurdes que estan patint, des de fa 50 anys, la brutal repressió de l'Estat turc. La falta de llibertat d'expressió, la persecució de qualsevol tipus d'expressió de cultura kurda o el setge militar constant a diferents poblacions de majoria kurda, són la cara invisible de la falsa democràcia que Erdogan està construint a Turquia.
<br/>
<br/>El projecte sociopolític que el moviment kurd proposa pel Kurdistan nord, Turquia i Orient Mitjà és el Confederalisme Democràtic. Un paradigma que consisteix en la lliure associació de municipis, comunes, assemblees populars, cooperatives, associacions de dones i que s'assenta sobre tres pilars: l'ecologia, la democràcia radical i l'alliberament de la dona.
<br/>
<br/>Direcció, producció i muntatge: IVARDIA Produccions
<br/>Guió: Azadî Plataforma i IVARDIA Produccions
<br/>Edició digital: Coni Docolomasky
<br/>So: Diego Pedragosa
<br/>
<br/>PARTICIPEN:
<br/>Sílvia Tomàs, Llibreria Aldarull, Col·lectiva'T, Alba Sotorra, IVARDIA Produccions, Sónia Moll, CUP, Xavi Sarrià, Cesk Freixas, Gatamaula, Lágrimas de Sangre, Can Tonal de Vallbona, EMBAT, Arran, Acció Llibertària de Sants i Azadî Plataforma.
<br/>
<br/>---
<br/>Azadi Plataforma <a href='https://azadiplataforma.wordpress.com' target='_blank'>https://azadiplataforma.wordpress.com</a>
<br/>IVARDIA Produccions <a href='http://www.ivardia.org' target='_blank'>http://www.ivardia.org</a>
<br/>Coni Docolomasky <a href='http://www.docolomansky.com' target='_blank'>http://www.docolomansky.com</a><br/>
Qui combat el terrorisme i què fa occident? #QuiCombatElTerrorisme Via @AzadiPlataforma
04:03
Els nois i noies de 6è de l'escola #CalMaiol també #VolemAcollir a #Sants i han fet aquest film. Participeu! <br/>
Els nois i noies de 6è de l'escola #CalMaiol també #VolemAcollir a #Sants i han fet aquest film. Participeu! Via @ampacalmaiol
03:47
Em dic Isa, 'La Otra', i sóc cantautora. Estic gravant disc nou i va dir-se 'Creciendo'. És el tercer, però el primer produït i gravat amb banda: aquest cop busco un so que només pot néixer del treball compartit. Sola no puc, però amb vosaltres si i per això us demano el vostre suport. <a href='http://www.vkm.is/laotra' target='_blank'>www.vkm.is/laotra</a><br/>
La Otra - Creciendo CROWDFUNDING
02:08
Colze a colze, afrontant plegades la repressió que pretén dissuadir-nos, immobilitzar-nos, desanimar-nos. Juntes, no aïllades, fent-nos costat. Amb la força que ens procura entendre les diferències i aprendre a trobar-nos en les complicitats.
<br/>
<br/>Colze a colze, així és com hem anomenat aquesta campanya, aquest crit de resistència, aquest nou desafiament al poder. Un intent més de trencar amb el silenci, de visibilitzar el conflicte social cada cop més patent a conseqüència de l’agudització de la crisi estructural del sistema capitalista.
<br/>
<br/>Remuntem als antecedents immediats. Una batuda a base d’operacions antiterroristes des del 2013 recorre la península. Registres, portes esbotzades, incursions a altes hores a domicilis de companyes, centres socials i ateneus, detencions i empresonaments amb les degudes conseqüències. Tot això decorat amb una alerta mediàtica tenyida d’escàndol, paraules com «terrorisme anarquista» ressonen com un mantra ridícul però incisiu.
<br/>
<br/>Operació Columna, Operació Pandora, Operació Pinyata, Operació Pandora II, detencions el 13 d’abril (2 companyes empresonades a Alemanya avui en dia). Desenes de persones acusades de pertinença a organització criminal amb fins terroristes, mesures cautelars, asfíxia econòmica, entorns polítics colpejats i assenyalats.
<br/>
<br/>Entenem que ens trobem en un nou escenari repressiu en el qual les operacions mencionades evidencien aquesta deriva del concepte de «terrorisme» i les intencions polítiques que n’amaga. Intencions que modelen el significat per tal de dibuixar un quòrum d’opinió favorable a la persecució de la dissidència, de totes aquelles que alcin la veu i s’atreveixin a qüestionar amb les seves pràctiques una pau social imposada en defensa dels privilegis de certs sectors de la població. Ampliant el radi d’actuació del dispositiu antiterrorista a límits molt difusos i inimaginables fins al moment.
<br/>
<br/>El dit acusador en aquestes actuacions judicials i policials en concret ha recaigut en carn d’anarquistes i antiautoritàries, però l’amenaça va molt més enllà d’aquests àmbits polítics. L’advertència resta latent i a l’espera de materialitzar-se sobre aquelles que gosin rebel·lar-se. Així ho demostra també la detenció dels dos companys titellaires i el posterior escàndol suscitat, les desenes de persones acusades d’enaltiment del terrorisme per comentaris a les xarxes socials o els rapers portats davant l’Audiència Nacional. Tot plegat immers en un context d’enduriment del Codi Penal, «llei mordassa» i altres polítiques repressives encaminades al control social, al càstig i aïllament d’aquelles que, sigui per condicions estructurals o per decisió política, l’Estat consideri irrecuperables o molestes pel correcte funcionament del sistema imperant.
<br/>
<br/>Aquesta campanya té com a objectiu encarar la repressió política, esquerdar i fer trontollar el mur infranquejable amb el qual ens volen fer creure que lidiem. Però alhora pretén ser una continuació de les estimables mostres de solidaritat desencadenades aquests últims anys. Perquè tal com ens recorda el mite de la caixa de Pandora, en el fons, sempre hi queda l’esperança. Així ens ho han demostrat les lluitadores que ens precedeixen i així pretenem demostrar-ho també nosaltres.
<br/>
<br/>No reculem.
<br/>Tenim molt a perdre perquè tenim molt pel que lluitar.
<br/>Colze a colze, afrontem la repressió!
<br/><a href='https://colzeacolzeblog.wordpress.com' target='_blank'>https://colzeacolzeblog.wordpress.com</a><br/>
Vídeo de presentació de la campanya #LaPetem #ColzeAColze . Via @ColzeAColze
28 d’abril a les 19:30h a l’Arc de Triomf #ObrimLaCaixa.
<br/>
<br/>Colze a colze, afrontant plegades la repressió que pretén dissuadir-nos, immobilitzar-nos, desanimar-nos.
<br/>
<br/>Juntes, no aïllades, fent-nos costat. Tenim molt a perdre perquè tenim molt pel que lluitar!
<br/>
<br/>Estigueu atentes a #ObrimLaCaixa, próximament més informació!<br/>
Xantatge? El 28 d’abril #ObrimLaCaixa . Via @ColzeAColze
Arran Països Catalans combatem la misogínia i la lesbofòbia d'institucions com l'Església, defensora d'una moral que ens amaga i ens titlla de desviades, de malaltes, de voler destruir la família.
<br/>
<br/>Profanarem els seus símbols i tot el que representen els cops que calgui!
<br/>
<br/>Les lesbianes també estimem, també follem!
<br/>
<br/>#TrenquemLaNorma 👊<br/>
Visibilitat lèsbica. Via @Arran_jovent
01:05
- EL KASALET SOM TOTES -
<br/>ENCENEM LA FLAMA DE LA SOLIDARITAT!
<br/>
<br/>El Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney, conegut per moltes com «El Kasalet», es troba en perill de desallotjament arran d’una demanda de l’empresa «Visolgran S.L.». Aquesta ha manifestat que vol fer fora tant als col·lectius del Kasalet, com a una família que viu en una de les finques adjacents, amb l’objectiu de vendre-les més endavant. Sembla que ens trobem un cop més davant d’una entitat que respon al típic model d’empresa fantasma amb l’únic objectiu de mercadejar i especular tot venent i comprant cases. 
<br/>
<br/>L’immoble on es troba el Kasalet va ser okupat a finals dels anys 90 per un grup de joves de l’Assemblea d’Okupes de Terrassa i del col·lectiu Acció Autònoma i va ser inicialment destinat com a habitatge i espai de reunió. Anys després es va començar a realitzar un procés de reforma i rehabilitació que va culminar al març del 2005 amb l’obertura de l’espai com a centre social sota el nom de Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney.
<br/>
<br/>El Kasalet ha estat durant tots aquests anys un punt de trobada per a molts col·lectius de la ciutat, que l’han fet servir com a espai de reunió, com a espai d’agitació on fer xerrades, debats, projeccions de pel·lícules i documentals, exposicions. Actualment al Kasalet s’hi reuneixen «Rudes Rebels», SAT, AEDI, Egarenka de Tralla i l’Assemblea del Kasalet, que gestiona i organitza les activitats mensuals de l’espai. 
<br/>
<br/>Davant la manca d’espais a la ciutat on les persones puguin organitzar-se lliurement, i existint molts espais abandonats, vam okupar el Kasalet per donar resposta a aquesta necessitat. Un altre dels motius que ens van portar alliberar l’espai és perquè creiem que el dret a un habitatge digne ha de prevaldre sobre el dret a la propietat i no pot ser trepitjat pels negocis i els beneficis de les immobiliàries i altres empreses especuladores. Són empreses com la que ara vol fer-nos fora, esperar a que pugi el preu, vendre i guanyar més diners i, finalment, fer pisos caríssims que només podrà comprar una minoria enriquida.
<br/>
<br/>Totes aquestes injustícies contra les quals lluitem des del Kasalet no són més que diverses cares d’un mateix problema, i aquest  es diu capitalisme. Explotació, misèria, control  social, repressió,... exercit des d’una minoria contra la resta de la població amb l’objectiu de crear una societat submisa i obedient, on els rics cada dia ho són més i la pobresa, la precarietat i les desigualtats no paren de créixer.
<br/>
<br/>Restem a l’espera de quina és la postura que pren l’Ajuntament davant d’aquest fet i de la problemàtica que estem denunciant. A les seves mans hi ha l'opció de posicionar-se a favor dels veïns i veïnes de la ciutat o, per contra, fer-ho amb les empreses que fa ja tants anys que no paren de precaritzar-nos la vida.
<br/>
<br/>Però sobretot fem una crida a totes les persones, col·lectius de Terrassa i d’arreu a solidaritzar-se amb el Kasalet. A participar de la campanya per tal de que es retiri la demanda i poder aconseguir que els 17 anys de vida d’aquest espai okupat, 12 anys com a projecte social obert a la ciutat, no siguin silenciats i així poder continuar amb la seva tasca social i reivindicativa. 
<br/>
<br/>La ciutadania i la vila de Terrassa no es poden permetre la pèrdua d’espais de lluita i de crítica al sistema establert que ens vol condemnar a una vida gris, de submissió i passivitat, on els nostres drets com a persones siguin trepitjats cada dia sense oposició. Davant d’això hi contraposem color, alegria i rebel·lió. Defensarem l’autogestió, els espais lliures i les ganes de somiar en un món millor per a totes, sense explotades ni explotació, sense oprimides ni opressió. 
<br/>
<br/>Ens veiem als carrers. El Kasalet som totes.<br/>
El Kasalet som totes
Audiovisuals: Mayu Ruiz
<br/>L'autogestió a Collserola.
<br/>Avançament dels continguts de la secció 'Cruïlla', del número 427 de l'edició quinzenal en paper de la Directa.
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/actualitat/que-trobem-directa-427' target='_blank'>https://directa.cat/actualitat/que-trobem-directa-427</a><br/>
#Avançament: 20 anys sembrant l'autogestió a Collserola
01:38
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv