Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
El 25 de setembre Més de 30 ciutats sortiran a l'estil del carrer Per El Dret un Habitatge d'Una! Sí es pot!
<br/>més info a: <a href='http://afectadosporlahipoteca.wordpress.com/mani-25s/' target='_blank'>http://afectadosporlahipoteca.wordpress.com/mani-25s/</a>
<br/>
<br/>Ciutats Que convoquen:
<br/>TARRAGONA: 18h Plaça Imperial Tarraco
<br/>GIJON, 19h Plaça Major
<br/>La Corunya: 18h, Plaça de Ourense
<br/>ALBACETE: 19h, a Punta del parc, el carrer Ampla
<br/>ALACANT: 19h, Diputació d'Alacant
<br/>ALMERIA: 18h, a la Puerta Purchena
<br/>BARCELONA: 18H, a la Plaça Catalunya.
<br/>BENIDORM: 18 hores, l'Estació del TRAM,
<br/>BILBAO: 18h, a la Plaça del Sagrat Cor
<br/>BURGOS: 19h, a la Plaça Major
<br/>CADIS: 19h, a la Plaça d'Espanya.
<br/>CUENCA: 20h, a la Plaça d'Espanya
<br/>DONOSTIA-SAN SEBASTIAN: 18h, en Bulevard
<br/>FERROL, 18h, Plaça d'Espanya
<br/>GANDIA: 18H, al Ajutament de Gandia (Ara plaça dels Indignats)
<br/>GIJON: 19h, la Plaça Major
<br/>GIRONA: 18h, al Pont de Pedra
<br/>GRANADA: 18h, a La Caleta
<br/>GRAN CANÀRIA: 18h hora local, a la Plaça de Santa Ana
<br/>GUADALAJARA: 18h, es de El Menjador Social (Av / Veneçuela 9)
<br/>HUELVA: 18h, Antic Estadi Colombino
<br/>HUESCA: 19h Plaça Saragossa
<br/>LANZAROTE: 18h hora local, a l'Avinguda de Vargas, 1 (Ajuntament de Arrecife)
<br/>LEON: 18h, Plaça de Botines
<br/>LOGRONYO: 18h, a la Plaça del Mercat
<br/>MADRID: 18H, a la Plaça de Cibeles
<br/>MÀLAGA: 18h, Ajuntament de Màlaga
<br/>MÚRCIA: 19h, a la Plaça de la Creu (costat A la Catedral)
<br/>PALMA DE MALLORCA: 18h Plaça Espanya
<br/>SANTANDER: 18h, a la plaça Quatre Camins
<br/>TARRAGONA: 18h Plaça Imperial Tarraco
<br/>TENERIFE: 18h hora local, a la Plaça Weyler
<br/>TOLEDO: 18h, a la Plaça de Bous
<br/>VALÈNCIA: 18h, a la plaça de Sant Agustí
<br/>VALLADOLID: 18h, Plaça Font Daurada.
<br/>ZAMORA: 19.30h, a la plaça Quinze de Maig (Plaça Constitució)
<br/>SARAGOSSA: 19h, a la Glorieta Casolana
<br/>
<br/>+ info <a href='http://www.afectadosporlahipoteca.com' target='_blank'>Afectados por la hipoteca</a><br/>
Mani # 25S Pel Dret a un habitatge! (Cas)
03:21
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
Anuncis

 Anuncis  ( 1 - 15 // 514) 
- EL KASALET SOM TOTES -
<br/>ENCENEM LA FLAMA DE LA SOLIDARITAT!
<br/>
<br/>El Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney, conegut per moltes com «El Kasalet», es troba en perill de desallotjament arran d’una demanda de l’empresa «Visolgran S.L.». Aquesta ha manifestat que vol fer fora tant als col·lectius del Kasalet, com a una família que viu en una de les finques adjacents, amb l’objectiu de vendre-les més endavant. Sembla que ens trobem un cop més davant d’una entitat que respon al típic model d’empresa fantasma amb l’únic objectiu de mercadejar i especular tot venent i comprant cases. 
<br/>
<br/>L’immoble on es troba el Kasalet va ser okupat a finals dels anys 90 per un grup de joves de l’Assemblea d’Okupes de Terrassa i del col·lectiu Acció Autònoma i va ser inicialment destinat com a habitatge i espai de reunió. Anys després es va començar a realitzar un procés de reforma i rehabilitació que va culminar al març del 2005 amb l’obertura de l’espai com a centre social sota el nom de Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney.
<br/>
<br/>El Kasalet ha estat durant tots aquests anys un punt de trobada per a molts col·lectius de la ciutat, que l’han fet servir com a espai de reunió, com a espai d’agitació on fer xerrades, debats, projeccions de pel·lícules i documentals, exposicions. Actualment al Kasalet s’hi reuneixen «Rudes Rebels», SAT, AEDI, Egarenka de Tralla i l’Assemblea del Kasalet, que gestiona i organitza les activitats mensuals de l’espai. 
<br/>
<br/>Davant la manca d’espais a la ciutat on les persones puguin organitzar-se lliurement, i existint molts espais abandonats, vam okupar el Kasalet per donar resposta a aquesta necessitat. Un altre dels motius que ens van portar alliberar l’espai és perquè creiem que el dret a un habitatge digne ha de prevaldre sobre el dret a la propietat i no pot ser trepitjat pels negocis i els beneficis de les immobiliàries i altres empreses especuladores. Són empreses com la que ara vol fer-nos fora, esperar a que pugi el preu, vendre i guanyar més diners i, finalment, fer pisos caríssims que només podrà comprar una minoria enriquida.
<br/>
<br/>Totes aquestes injustícies contra les quals lluitem des del Kasalet no són més que diverses cares d’un mateix problema, i aquest  es diu capitalisme. Explotació, misèria, control  social, repressió,... exercit des d’una minoria contra la resta de la població amb l’objectiu de crear una societat submisa i obedient, on els rics cada dia ho són més i la pobresa, la precarietat i les desigualtats no paren de créixer.
<br/>
<br/>Restem a l’espera de quina és la postura que pren l’Ajuntament davant d’aquest fet i de la problemàtica que estem denunciant. A les seves mans hi ha l'opció de posicionar-se a favor dels veïns i veïnes de la ciutat o, per contra, fer-ho amb les empreses que fa ja tants anys que no paren de precaritzar-nos la vida.
<br/>
<br/>Però sobretot fem una crida a totes les persones, col·lectius de Terrassa i d’arreu a solidaritzar-se amb el Kasalet. A participar de la campanya per tal de que es retiri la demanda i poder aconseguir que els 17 anys de vida d’aquest espai okupat, 12 anys com a projecte social obert a la ciutat, no siguin silenciats i així poder continuar amb la seva tasca social i reivindicativa. 
<br/>
<br/>La ciutadania i la vila de Terrassa no es poden permetre la pèrdua d’espais de lluita i de crítica al sistema establert que ens vol condemnar a una vida gris, de submissió i passivitat, on els nostres drets com a persones siguin trepitjats cada dia sense oposició. Davant d’això hi contraposem color, alegria i rebel·lió. Defensarem l’autogestió, els espais lliures i les ganes de somiar en un món millor per a totes, sense explotades ni explotació, sense oprimides ni opressió. 
<br/>
<br/>Ens veiem als carrers. El Kasalet som totes.<br/>
El Kasalet som totes
Audiovisuals: Mayu Ruiz
<br/>L'autogestió a Collserola.
<br/>Avançament dels continguts de la secció 'Cruïlla', del número 427 de l'edició quinzenal en paper de la Directa.
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/actualitat/que-trobem-directa-427' target='_blank'>https://directa.cat/actualitat/que-trobem-directa-427</a><br/>
#Avançament: 20 anys sembrant l'autogestió a Collserola
01:38
Descobreix #SomLaJahnela en primera persona! No marxem! #EnsHiVaLaVila<br/>
Descobreix #SomLaJahnela #EnsHiVaLaVila Via @ObraSocial_PAH
08:43
Després de gairebé tres anys en Franz i l’Adrià tenen data de judici: el 20 d’abril a les 11h a la Ciutat de la In(Justícia). Compromesos amb els drets col·lectius seran processats judicialment per solidaritzar-se amb una de les icones de la Barcelona popular, la dels barris i la de la seva gent: el CSA Can Vies. Els acusen d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics i s’enfronten a una pena de 3 anys i mig de presó per haver-se manifestat de forma pacífica.
<br/>
<br/>La solidaritat, la nostra millor arma! No esteu sols.
<br/>
<br/><a href='http://absoluciofranzadria.cat' target='_blank'>http://absoluciofranzadria.cat</a><br/>
Absolució Franz i Adrià. Via @AbsolucioFA
00:54
Som barri, som Can Vies
<br/>
<br/>Un barri ha de ser l'espai on la vida ha de passar al primer pla, lloc de convivència i construcció col·lectiva. Si fos pel poder i el capitalisme, la definició de barri es limitaria a espais de divisió administrativa i residència de la mà d'obra.
<br/>
<br/>Sants s'ha construït com a barri gràcies a la lluita i força de les seves veïnes. Som les hereves dels obrers que van lluitar per una societat més justa a través dels sindicats revolucionaris del segle XX. Som hereves d'aquelles que es van organitzar en estructures d'ajuda mútua per construir cooperatives alternatives al capitalisme. Hereus d'aquelles dones que desafiaren els discursos masclistes i s'enfrontaren al patriarcat. Som aquell Sants que es va revoltar contra les selfactines, s'amotinà contra les quintes de les guerres colonials, es resistí a l'agregació forçosa a Barcelona, s'alçà a la setmana tràgica, s'enfrontà al pistolerisme patronal als anys 20, proclamà el comunisme llibertari i feu front al feixisme tot implantant la revolució el 1936. Som el barri que no va dormir a la dictadura, que es va organitzar als llocs de treball i va ocupar el carrer des d'associacions veïnals. Aquelles que van aconseguir canviar tantes vegades els plans dels poderosos per tenir equipaments en comptes de més gris especulatiu. Així s'aconsegueix que l'Espanya Industrial sigui un parc i les Cotxeres de Sants esdevé un centre cívic, s'evità l'scalextric de plaça de Sants i la fàbrica de Can Batlló, un espai veïnal autogestionat. Som allò que fa barri, que posa la vida per davant dels beneficis econòmics.
<br/>
<br/>Som aquelles que lluitem per una educació accessible per a tothom, lliure i de qualitat. Per aturar les retallades dels drets aconseguits amb la nostra sang. Aquelles que hem vençut la por a no tenir casa per l'organització col·lectiva per tenir un sostre. Aquelles que creem alternatives econòmiques més justes, que ens organitzem per consumir de forma sostenible. Som el barri que ha après a organitzar-se de forma horitzontal per gestionar els nostres desitjos i necessitats. Som cultura popular i rebel que crida contra la mercantilització. Aquelles que busquem la llibertat.
<br/>
<br/>Però tot el que som és fruit de la lluita. Una lluita que la fem com a veïnes dia a dia però que, a vegades, hem hagut de fer ensenyant les dents. Ja farà tres anys que Sants va vèncer al poder i Can Vies es va quedar al barri per demostrar que defensem allò que construïm col·lectivament.
<br/>
<br/>Ara ens toca assegurar que aquest espai es mantingui, com una peça més d'aquest barri viu i combatiu.
<br/>
<br/>Per aquest motiu els col·lectius i associacions de l'assemblea de barri de Sants hem elaborat una proposta urbanística amb l'objectiu que es desafecti del pla urbanístic tant Can Vies com les finques col·lindants afectades i altres zones de la zona sud del calaix de la vergonya que cobreix les vies. Aquesta proposta, a part de la desafectació, preveu una urbanització alternativa que permetria l'accés al calaix des del carrer Jocs Florals, per així fer compatible el manteniment de Can Vies, i alhora un accés que algunes esgrimeixen com a excusa per acabar amb aquest espai de dissidència. Aquest pas que realitzem vol ser una solució definitiva front el que els poder mediàtics han intentat vendre com un conflicte. Apostem per una política feta de manera horitzontal, on les pròpies veïnes som capaces de resoldre allò que les institucions governades per les elits no poden.
<br/>
<br/>Can Vies és i serà del barri!
<br/>
<br/>Assemblea de Barri de Sants<br/>
Som barri, som Can Vies! #SomBarriSomCanVies
04:25
El dia 5 de febrer es complirà un any de la detenció d’Alfonso i Raúl, de la companyia Titeres desde Abajo, quan representaven l’obra “La Bruixa i Don Cristóbal” a Madrid. Després de passar 5 dies en règim FIES a la presó de Soto del Real, haver estat imputats per enaltiment del terrorisme i per incitació a l’odi, haver tingut durant mesos l’obligació d’anar a signar periòdicament a comissaria i la prohibició de sortir del país, el cas ha estat per fi arxivat el passat 11 de gener.<br/><br/>No obstant això, la repressió i el minvament continu de la llibertat d’expressió continuen, com podem veure en casos com el del col·lectiu de músiques La Insurgencia, acusat d’enaltiment i d’associació il·lícita per les lletres de les seves cançons, el de Nahuel, que porta més de 400 dies tancat a la presó preventiva sense una acusació concreta, els casos de Alfon, Carlos i Carmen o Molero, amb condemnes de diversos anys de presó per exercir el seu dret a la vaga, les 11 imputades de Altsasua, acusats de terrorisme per una baralla de bar, o les nombroses usuàries de les xarxes socials que es troben declarant davant l’Audiència Nacional per fer un acudit, com és el cas de César Strawberry, condemnat a un any de presó i sis anys i sis mesos d’inhabilitació absoluta, o el de Cassandra, a la qual la fiscalia demana 2 anys i 6 mesos de presó, 3 anys de llibertat vigilada i 8 d’inhabilitació. Aquests no són casos aïllats o errors judicials, són només alguns exemples d’una ofensiva que té per objecte crear un clima de por que acabi amb la protesta i amb l’expressió pública de qualsevol pensament crític o dissident.<br/><br/>Així doncs, perquè volem celebrar la llibertat dels titellaires Alfonso i Raúl, però també perquè hi ha molts motius per seguir lluitant contra la repressió, us convoquem, el proper dia 5 febrer a les 18:00, a Barcelona:<br/><br/>- CSA Can Vies. C/Jocs Florals, 40. L1 + L5 Plaça Sants L1 Mercat Nou. <br/>- Casa de la Solidaritat. C/Vistalegre, 15. L3 Poble Sec (sortida est). Parlament/Calàbria) L3 L2 Paral·lel. <br/>- La Cinètika. Rambla Fabra i Puig, 28. (cantonada C. de les Monges) L1 Fabra i Puig<br/>- El Arco de la Virgen. C/verge, 10. L1 L2 Universitat<br/>- RAI. C/Carders, 12 principal. L4 Jaume I.<br/><br/>En aquests llocs, podrem veure juntes la projecció del streaming de l’obra La Bruixa i Don Cristóbal, i la taula rodona contra la repressió que tindrà lloc just després i en la qual participaran Madres Contra la Represión, Col·lectivo La Insurgencia, Abogades d’Alfonso i Raúl, Cessar Strawberry i la Plataforma Libertad Nahuel. <br/><br/>Perquè no tenim por i perquè no ens van a callar,<br/><br/>Acud i difon!<br/>
Titeres Desde Abajo - La Brúja y Don Cristóbal
21 de gener del 2017, 18 a Can Batlló
<br/>III Mostra Curts Terror<br/>
III Mostra Curts Terror @CanBatllo
00:45
Manifestació pel 24è aniversari de l'assessinat de Pedro Álvarez.
<br/>15 de desembre, a les 20h, a la plaça Universitat de Barcelona,
<br/>
<br/>El 15 de desembre de 1992, un noi va passar la tarda amb la seva novia a l'Hospitalet, on ella vivia. Es van acomiadar a la Avinguda Catalunya. Quan el caminava cap al metro de la Torrassa va escoltar una frenada. Un cotxe va estar a punt d'atropellar. La porta del conductor es va obrir i un home va baixar. Forcejar. L'home va tornar al cotxe. Va allargar el braç fins a la guantera, va treure una pistola i li va disparar. El matà.
<br/>
<br/>El seu nom és Pedro Álvarez. Tenia 20 anys. Avui tindria 44.Han passat 24 anys des que un policia va assassinar i els seus pares Carmen i Juanjo segueixen lluitant.
<br/>
<br/>Ja no busquen només justícia per a ell. Busquen acabar amb la impunitat dels que tenen poder, i sobretot, acabar amb la soledat de les persones que ni més ni menys, ens tenim unes a les altres.
<br/>
<br/>Dijous 15 de desembre es farà una ofrena floral a l’Avinguda Catalunya de l’Hospitalet de Llobregat i a les 20:00h, una manifestació a la plaça Universitat de Barcelona.<br/>
24anys sense Pedro 15/12/2016 11h Avd Cat L'H 20h Pl Universitat. Via PatoJMA
http://vkm.is/espectres
<br/>ESPECTRES LIVE AL KONVENT 2017 
<br/>
<br/>- Què volem?
<br/>El nostre somni és gravar cinc temes del nostre segon disc ROMÀNTIC BRUIXOT, en alta qualitat, al Konvent (Cal Rosal, Berguedà) aquest mes de febrer del 2017.
<br/>Sota la direcció del realitzador musica Marc Cucurella.
<br/>
<br/>- Com ens pots ajudar?
<br/>Hem iniciat el nostre projecte a través de VERKAMI.
<br/>És un sistema de mecenatge on tothom qui ho vulgui pot fer una aportació monetària que va dels 10€ als 400€ rebent una recompensa per la seva col·laboració.
<br/>
<br/>40 DIES PER RECAUDAR 1500€
<br/>
<br/>(Pots consultar les recompenses a la pàgina del projecte d'Espectres a Verkami)
<br/>
<br/>- Com podeu fer el seguiment del projecte durant la campanya de 40 dies?
<br/>A través de la pàgina del nostre projecte a VERKAMI podreu seguir a diari l'evolució de la nostra aposta i consultar les recompenses.
<br/>
<br/>Xarxes socials
<br/>
<br/>A través de facebook, twitter i instagram informarem DIÀRIAMENT sobre l'evolució del projecte publicant el nom de totes les persones que aportin el seu granet de sorra i la recompensa que han de rebre.
<br/>(Totes les despeses d'enviament de les recompenses són gratuïtes)
<br/>
<br/>Gràcies per formar part de la història d'Espectres.<br/>
Verkami Espectres “Romàntic bruixot” Live al Konvent 2017
01:13
Barcelona, novembre 2016.- 
<br/>La Mosca TV és el nou canal lliure i autogestionat a Barcelona.
<br/>
<br/>Sintonitza el canal 28 de la TDT, arriba la MoscaTV.
<br/>
<br/>Dissabte 17 de desembre, a les 18:00h, presentació del projecte audiovisual LaMosca.tv* amb tapes i musiqueta #okupemlesones
<br/>
<br/>*Les mosques tenen ulls compostos, òrgans visuals sense lent central o retina. Veuen amb baixa resolució, però detecten moviments ràpids, un ample rang d'angle i, en alguns casos, perceben la polarització de la llum.*
<br/>
<br/>S'està construint un canal de comunicació lliure, autogestionat i comunitari, per començar a emetre a la tdt aquest 1 de gener. 
<br/>Un grup d'individualitats i col•lectius ens hem unit per crear un canal de comunicació transparent, de contrainformació, proper, creatiu i diferent. Tenim la possibilitat de transmetre la informació des del Maresme fins al Llobregat, sense intermediaris i sense censura. <br/>
Arriba @LaMosca_TV
01:11
La temporada que hem fet fins avui és boníssima, però tenim una gran oportunitat de tornar a fer allò a què dediquem tant de temps, tants esforços, tants sacrificis...
<br/>
<br/>A Vilafranca vam gaudir al màxim descarregant el 5d9f, i ens queda un assaig i una actuació per aconseguir posar la cirereta a la temporada 2016. Som-hi Sants! Omplim el local d'assaig i a Terrassa cridem ben fort que #VullRepetir!<br/>
A Terrassa #VullRepetir Via @Borinots
El col·lectiu d'ex-presos socials Copel llança la Campanya Gandula i Perillosa amb l'objectiu d'informar a l'opinió pública i als centenars d'ex-presos socials afectats van per les lleis de 'vagabunds i malfactors' i de 'perillositat social' perquè se sumin a la reivindicació dels drets de reparació i consideració dels anys passats a la presó per culpa d'aquestes lleis així com la cotització a la seguretat social.
<br/>
<br/>Imatges extretes del documental '40 anys i un dia' de Salvador Dolç Ferrer.<br/>
Campanya Gandula i Peligrosa (Cas) [=Campaña gandula y peligrosa]
03:51
LES JOVES D'ARRAN COMBATEM EL FRANQUISME!
<br/>
<br/>De Vic a Sueca, de Banyoles a Les Franqueses del Vallès i de Manlleu a Mataró passant per Barcelona o Sant Cugat... combatem el franquisme arreu dels Països Catalans!
<br/>
<br/>Estem disposades a trencar del tot amb el franquisme, i això vol dir trencar amb l’Estat. No tenim cap por de convertir en runes el feixisme espanyol per construir uns Països Catalans lliures, socialistes i feministes. I és que lluny del que ens pretenen explicar, el franquisme no és cosa del passat, sinó tot el contrari, el franquisme es manté en totes les estructures de l’Estat espanyol i és per això que continuarem plantant cara a totes les mostres franquistes que encara avui en dia trobem arreu dels Països Catalans.
<br/>
<br/>Combatent el franquisme i totes les mostres de feixisme és com construirem dia a dia uns Països Catalans lliures i amb memòria.
<br/>
<br/>#NiReiNiPor🔥<br/>
#NiReiNiPor - Combatem el franquisme arreu dels Països Catalans. Via @arran_jovent
01:27
Idea original, realització i direcció: Sara Villena i Hug Cirici.
<br/>Música: Patrick Brentano
<br/>
<br/>#SalvemElSantPau<br/>
Trailer del documental | Salvem el Sant Pau #SalvemElSantPau
02:44
Qui no ha somiat alguna vegada amb venjar-se del seu cap? François Ruffin, el Robin Hood del s. XXI, té una sola idea al cap: desvetllar les injustícies comeses per Bernard Arnault, l'home més ric de França i propietari de marques com Dior o Givenchy. Una comèdia plena de suspens, emoció i fins i tot espionatge.<br/>
Gràcies patró! Via @GraciasJefe @CompactoCoop
01:57
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv