Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
U.E. Sants 2
<br/>C.F. Amposta 2
<br/>Camp de L'Energia (07/10/2012 12:00)
<br/>Competició: Primera Catalana Grup 2 (Jornada 5)
<br/>Col-legiats:
<br/>David Rovira Campà. Jose Luis Torres Corpa, Raúl Díaz Ruiz.
<br/>Equips:
<br/>Titulars: Chueca, Escu, Castillo, Vergés, Martín, Fran, Fabregat, Gala, Beja, Teixe, Peque.
<br/>Suplents: Quim, Albert, Aleix, Edu Soler, Pipo, Jordi, Juste.
<br/>Titulars: Jonathan, Joan, Isaac, Ferràn, Josep Ramón, Victor, Albert Arnau, Xavi Anell, Becerra, Gustavo, Dani Bel.
<br/>Suplents: Joab, Marc, Óscar, Jonhi, David, Dani Fatsini, Cristian Arasa.
<br/> Gols:
<br/>Minut 57:  1-0 Fran
<br/>Minut 67:  1-1 Gustavo
<br/>Minut 69:  2-1 Pipo
<br/>Comentari
<br/>La primera part es d'aquelles que diuen que agraden mes els tècnics que el public. Molt de joc al mig del camp, i dolenta definició davant de porteria tant per un equip com per l'altre, però encara que per poc el domini era santsenc.
<br/>La segona part ha començat igual, fins que en el minut 57, una falta a la dreta del àrea del Amposta la remata molt be de cap Fran al fons de la porteria. Llavors l'Amposta s'ha fet amb el control del partit i deu minuts mes tard, en el primer xut clar, empatava el partit. Peró ha estat treure de mig del camp i l'Amposta ha comés una falta quasi en el mateix lloc que la del primer gol. Llavors Pipo que portava cinc minuts al camp ha marcat d'un molt bon xut directe. 
<br/>Aquest segon cop per davant en el marcador el Sants ha aprés la lliçó i en lloc d'enderir-se ha començat a pressionar a l'Amposta ben a dalt. Així fins al final del partit, l'Amposta intentava trenar jugades per arribar a la porteria de Chueca, i el Sants robava la pilota i sortia perillosament al contraatac on ha desaprofitat molt bones oportunitats per sentenciar. Un cop ja passava de l'hora en una lluita per una pilota el discutit arbitre ha expulsat a Joab per agredir a Fran, i a Fran li ha ensenyat la segona groga per tocar la pilota amb la mà.
<br/>Victòria treballada per part del Sants, que el col-loca en la part mitja alta de la taula.
<br/><a href='http://uesants.blogspot.com.es/2012/10/ue-sants-cf-amposta.html' target='_blank'>U.E. Sants 2 - C.F. Amposta 2 (07/10/2012)</a><br/>
U.E. Sants 2 - C.F. Amposta 2 (07/10/2012)
03:12
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
Noticies

 Noticies  ( 1 - 15 // 2230) 
Europa tanca les fronteres a persones migrades i demandants d’asil.
<br/>
<br/>Europa fa tractats i convenis amb països fronterers: a Líbia persones migrades i refugiades són venudes a mercats d’esclaus; al Marroc sovint són apallissades i detingudes; a Turquia viuen sense dret a treballar i se’ls dispara a les fronteres turques.
<br/>
<br/>A Europa cada país legisla sobre estrangeria i asil pel seu compte. Hongria aprova una llei que permet tancar persones migrades i refugiades en centres d’internament fins que es resolen les sol·licituds d’asil. La resolució d’aquestes sol·licituds no tenen termini. En aquest centres s’amunteguen infants, dones i homes sense cap condició d’habitabilitat.
<br/>
<br/>Sense papers: a Europa centenars de milers de persones sense papers i sense drets reconeguts viatgen cercant familiars i un lloc a on poder treballar i legalitzar la seva condició de persona refugiada i migrada. Es creen campaments espontanis a on malviuen.
<br/>
<br/>Centres d’Internament d’Estrangers: les persones migrades i refugiades pateixen batudes policials on són detingudes, internades, maltractades i deportades.
<br/>
<br/>Estat espanyol: la llei d’estrangeria i la llei d’asil són restrictives. I el nombre de persones que es va comprometre a acollir i els terminis per concedir l’asil són incomplerts, deixant aquestes persones al carrer, sense dret a treballar, a viure una vida digna i desprotegides.
<br/>
<br/>Treballem per informar, sensibilitzar i mobilitzar els veïns i veïnes envers la problemàtica de les persones refugiades i exigir-ne l’acollida immediata.
<br/>
<br/>Ens trobem el segons dimecres de mes a la plaça de Sants, a les 19.30 h.
<br/>
<br/><a href='mailto:stopmaremortumshb@gmail.com' target='_blank'>stopmaremortumshb@gmail.com</a><br/>
Quina acollida fa la Unió Europea? Via @StopMareMortum #Sants
04:05
L’habitatge no és un negoci! Manifestació 27 maig 11:30 pl. Sants
<br/>
<br/>A Sants ja ha arribat el turisme. Està present a cada cantonada, acompanyat d’un discurs que diu que genera beneficis a la ciutat. Però és realment cert? Depèn de per a qui. La indústria s’omple les butxaques amb el boom, però en realitat aquest genera pocs llocs de treball qualificats, i en canvi molta gent de servei en condicions d’extrema precarietat i drets laborals gairebé inexistents. Els sous d’aquestes feines són insuficients per a pagar els lloguers, que els propietaris no dubten a pujar doncs els visitants estan disposats a pagar per a les seves vacances més del que paguem nosaltres pel dia a dia. Per això, en menys de 6 mesos el lloguer al barri ha pujat fins a un 33,5% i cada cop són més els blocs sencers que estan sent acorralats pels propietaris perquè les veïnes marxin. La ciutat s’està rendint a les necessitats del turisme i expulsant els veïns per les pressions d’un lobby que aconsegueix posicionar-se entre les prioritats dels governs, que deixen d’invertir en altres sectors aquest procés silenciós està canviant les veïnes del barri per turistes, les tendes locals per restaurants i boutiques tan modernes com inaccessibles, prioritzant els beneficis d’uns sobre les necessitats de la resta.
<br/>
<br/>L’Assemblea del Barri de Sants no esta disposada a engreixar la llista de ciutats arrasades pel fenomen del turisme i per això s’ha creat Fem Front al Turisme, una comissió que pretén visibilitzar les problemàtiques que arrossega aquesta indústria per sensibilitzar a la gent i organitzar una resistència, a la vegada que proposem un model de ciutat diferent. Afegeix-t’hi!
<br/>
<br/>Fem Front al Turisme a Sants
<br/>@FrontTurisme · [F] Front Turisme a Sants
<br/>
<br/>L’accés a habitatge està resultant a Barcelona i rodalies un problema que cada cop afecta a més persones. Per una banda les condicions de vida s’han tornat cada cop més precàries per culpa de retallades de drets socials i laborals, i per altre les reformes en les lleis del lloguer i el turisme, que generen una situació que expulsa al veïnat dels barris.
<br/>
<br/>A Sants hem creat un grup assembleari que pretenem donar resposta als problemes derivats de l’accés a l’habitatge. Per fer-ho treballem de forma horitzontal implementant l’ajuda mútua per resoldre col·lectivament els nostres problemes, ja sigui d’hipoteques, lloguers, okupacions o altres eines per resoldre la necessitat de tenir un habitatge.
<br/>
<br/>Problemes per pagar el lloguer?
<br/>Se t’acaba el contracte i et volen pujar o no renovar?
<br/>No vols sucumbir a la pressió immobiliària?
<br/>No vols marxar del barri?
<br/>No et pots emancipar?
<br/>Et volen fer fora de casa teva?
<br/>No saps quins són els teus drets?
<br/>
<br/>Per solucionar els problemes no podem esperar que algú ho faci per nosaltres. El suport entre veïnes és la millor opció per fer-nos fortes i sortir de la situació de debilitat que patim respecte grans inversors, propietaris especuladors o altres. Per això ens reunim setmanalment perquè els veïns i veïnes puguin venir a lluitar col·lectivament per resoldre els problemes i aconseguir una millora en les nostres vides.
<br/>
<br/>Cada diumenge ens trobem a les 18h a la plaça Joan Corrades
<br/>Vine, entre totes som més fortes!
<br/>
<br/>Grup d’Habitatge a Sants
<br/>@GhabitatgeSants · [F] Grup d’Habitatge de Sants<br/>
L’habitatge no és un negoci! Manifestació a Sants (27/05/2017) Via PAtoJMA
05:22
Col·lectius LGBTI reclamen més organització i apoderament per combatre les agressions homòfobes i transòfobes en una manifestació nocturna als carrers del Raval de Barcelona la vetlla del 17 de maig, dia mundial contra l’homofòbia i la transfòbia
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/actualitat/prendre-carrers-arraconar-lgbti-fobia' target='_blank'>La Directa - Prendre els carrers per arraconar la LGBTIfòbia</a>
<br/>
<br/>Redacció: Víctpr Yustres
<br/>
<br/>Audiovisuals: Marta Pérez<br/>
Prendre els carrers per arraconar la LGBTI-fòbia. (17/05/2017) Via @La_Directa
03:09
Avui, 17M, és el Dia contra la LGTBIfòbia, per això idemtv ha entrevistat a la parella de nois que va patir una agressió física a Berga a la sortida d’una discoteca. L’Andy i el Jorge ens expliquen la seva vivència i des de l’Observatori contra l’homofòbia ens apunten quines són les vies de denúncia.
<br/>
<br/>Subtitulat per a persones sordes | Segueix els nostres programes a <a href='http://idemtv.com' target='_blank'>idemtv.com</a><br/>
Andy i Jorge, un cas de LGTBIfòbia. Via @IdemTV
05:08
#12M. Dia Internacional dels Síndromes de Sensibilització Central.
<br/>
<br/>Afectats per la síndrome de sensibilitat central denuncien la situació d'abandó en què es troben per part de la sanitat pública.
<br/>
<br/>Fibromiàlgia, fatiga crònica, hipersensibilitat química múltiple...<br/>
Dia Internacional dels Síndromes de Sensibilització Central #12M Via @SicomTelevision
04:53
Redacció: Jesús Rodríguez
<br/>Audiovisuals: Eduard Giménez
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/lagent-detingut-pel-cas-del-guardia-urba-calcinat-havia-estat-condemnat-apallissar-un-manter' target='_blank'>La Directa - L'agent detingut pel cas del guàrdia urbà calcinat havia estat condemnat per apallissar un manter</a><br/>
L'agent detingut pel cas del guàrdia urbà calcinat havia estat condemnat per apallissar un manter. Via @La_Directa
00:59
El dia 5 de maig de 2017 totes juntes varem fer front l'amenaça de desallotjament. Un altre dia que Premià de Mar no oblidarà mai.
<br/>
<br/>Text llegit plaça ajuntament:
<br/>
<br/>'Encara ens tremola la veu. Ens tremolen les mans i les cames, però ara, podem tornar a cridar ben fort que CAN SANPERE ÉS DEL POBLE. Han estat dies molt intensos, molt durs i d’un esgotament físic i emocional que algunes de nosaltres no sabíem si suportaríem. Però sí, no només ho hem suportat sinó que hem tornat a guanyar. Cadascuna de les persones que formem part d’aquesta família hem barrejat sentiments de tristesa, de ràbia i d’odi durant les hores prèvies al desallotjament. I clar, també ens hem mort de por. No hem dormit, o ho hem fet a estones, i fins i tot alguna ha somiat una estona amb Can Sanpere.
<br/>
<br/>I un portaveu que s’emociona, i d’altres dins que fan pipi com poden, i una altra que posa flors a la porta, i una valenta que fa de mediadora i així fins a més de dues-centes persones i vint-i-un col·lectius que ahir van aconseguir ATURAR EL DESALLOTJAMENT DE LA FÀBRICA DELS SOMNIS.
<br/>
<br/>No han entrat perquè no s’han atrevit. No han entrat perquè una altra vegada, el poble de Premià de Mar s’ha aixecat contra l’especulació i contra un govern sociovergent que pretén continuar condemnant-nos a la misèria i a un poble dormitori que no acceptem. Un poble que ha resistit de forma pacífica a la violència estructural i institucional que exerceixen contra nosaltres.
<br/>
<br/>Tenim els cossos plens de vida, d’una vida infinita i ansiosa de llibertat que no es conforma amb ciment. Una vida que resisteix en col·lectiu, que s’empodera a cada mirada, a cada somriure i a cada abraçada. I això és el que hem fet, mirar-nos, somriure’ns i abraçar-nos, i ha estat així, que a mida que avançaven els minuts ens sabíem fortes, ens sabíem unides i ens sabíem invencibles.
<br/>
<br/>Finalment, aquella data que tant temíem va arribar. I aquí estàvem, celebrant a la plaça d’un fals Ajuntament que HEM TORNAT A GUANYAR. Que hem demostrat una vegada més que l’autogestió i el poder popular són les úniques eines que tenim per continuar construint juntes.
<br/>
<br/>Cantant juntes, aprenent juntes, plorant juntes i cridant juntes.
<br/>
<br/>No sabem què passarà demà ni les properes setmanes. Sabem que ara i aquí Can Sanpere és del poble i no ho seria si no fos per totes i cadascuna de vosaltres. Gràcies, gràcies i més gràcies per fer que Premià de Mar brilli amb el nou món que portem als cors. Us estimem.'<br/>
Can Sanpere resisteix! Via @Can_Sanpere
01:25
El partit
<br/>U.E. Sants
<br/>U.E. Tona
<br/>
<br/>Primera Catalana 2016/2017, grup 1 (Jornada 31)
<br/>Sants - Tona
<br/>
<br/>Lloc del partit
<br/>Camp de L'Energia
<br/>Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)
<br/>
<br/>Horari
<br/>07/05/2017 12:15
<br/>Col·legiats
<br/>Arbitre principal: Salvador Lozano Rico
<br/>Arbitre Assistent 1: Mariona Peralta Geis
<br/>Arbitre Assistent 2: Daniel Muñoz Carod
<br/>
<br/>Els de casa
<br/>L'equip bàsic:
<br/>Yamandú, Fabregat, Cura, Alberto, Picolo, Mulero, Aleix, Guille, Crivillés, Borull, Navarro.
<br/>Fran, Peque, Gaudioso, Arnau, Geri, Gala, David García, Iván, Cornelius, Arbulu, Xavier, O'Callaghan.
<br/>
<br/>Golejadors:
<br/>8 gols: Peque
<br/>7 gols: Navarro
<br/>5 gols: Geri
<br/>4 gols: Aleix
<br/>3 gols: Fabregat
<br/>2 gols: Cura, Gala, Fran
<br/>1 gol: Guille, Llauradó, Mulero, Borull, Picolo, Crivillés, Gaudioso
<br/>
<br/>Targes:
<br/>12 grogues: Alberto
<br/>11 grogues: Mulero
<br/>10 grogues: Geri, Gaudioso, Fabregat
<br/>9 grogues: Guille
<br/>8 grogues: Aleix
<br/>7 grogues: Cura, Picolo
<br/>6 grogues: Fran
<br/>5 grogues: Peque, Navarro
<br/>4 grogues: Yamandú, Crivillés
<br/>2 grogues: Borull
<br/>1 groga: Arnau, Faura, Beja, Gala
<br/>1 vermella: Faura
<br/>
<br/>Sancions:
<br/>cap.<br/>
U.E. Sants 2 - U.E. Tona 1 (07/05/2017) Via JordiGilXimenez
06:02
La manifestació juvenil d'Arran Països Catalans convocada a Castelló de la Plana per la Diada del País Valencià va aplegar gairebé 200 joves d'arreu del país.<br/><br/>Any rere any, la lluita juvenil guanya protagonisme en les mobilitzacions i és que el jovent organitzat som la clau de la victòria! I guanyarem!<br/><br/>Als Països Catalans, el jovent seguem Arran! ✊<br/>
Diada del País Valencià 2017 | Manifestació juvenil a Castelló de la Plana | Via @Arran_jovent
01:59
Audiovisuals: Marta Pérez, Sònia Calvó, Bart Grugeon, Ignasi Costa i Estel·la Marcos
<br/>
<br/>Telefónica, l'estiba, Las Kellys, els taxistes i les càrnies prenen la paraula per explicar què significa el Primer de Maig i en quin moment es troba la seva lluita pels drets laborals.
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/1-de-maig-una-lluita-collectiva' target='_blank'>La Directa - 1 de maig: una lluita col·lectiva</a><br/>
1 de maig: una lluita col·lectiva. Via @La_Directa
04:14
Retransmissió en directe #1rMaig #1mGlobal #direct1deMaig Via @okupemlesones<br/>
Retransmissió en directe #1rMaig #1mGlobal #direct1deMaig Via @okupemlesones
El passat dia de Santa Jordina es va celebrar un acte literari a Ca la Dona de Barcelona sobre poesia i poetes Lesbianes. Va ser organitzat per Bollos en Teoria i Ca la Dona i presentat per Carme Porta i Mercè Otero. 
<br/>
<br/>Segueix els nostres programes a <a href='http://idemtv.com' target='_blank'>idemtv.com</a><br/>
Santa Jordina amb poesia. Via @IdemTV
02:52
Redacció: Jesús Rodríguez
<br/>Audiovisuals: PAH Barcelona<br/>
Policia Local i Mossos d'Esquadra executen un desnonament per la força a Sant Adrià de Besòs. Via @La_Directa
02:55
Redacció: Toni Silva
<br/>Audiovisuals: Lluïso Llorens
<br/>
<br/>Un documental reivindica el treball de les dones de l'horta de Campanar a València. El col·lectiu Les Espigolaores recull testimoniatges de les vides de vuit agricultores d'una zona de cultiu arrasada pel 'boom' urbanístic.
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/dones-espigolen-memoria-de-lhorta-de-valencia' target='_blank'>La Directa - Les dones espigolen la memòria de l'Horta</a><br/>
Les dones espigolen la memòria de l'Horta. Via @La_Directa
05:25
El cas/denuncia de la Damina contra 'Eviction', una empresa que es dedica als desnonaments 'extrajudicials'.<br/>
Eviction, una empresa que es dedica als desnonaments 'extrajudicials': el cas Damina. Via @SicomTeleveision
02:28
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv