Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Manifestació pels centres socials i habitatges okupades, del passat divendres 24 d'octubre que va tenir lloc una acolorida manifestació en defensa de l'okupació que recorregué el barri de Vallekas.
<br/>
<br/>Vídeo i música: <a href=http://www.la-plataforma.net target=_blank>La Plataforma</a><br/>
[Madrid] Manifestació de la campanya per l'okupació
2:26
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
Noticies

 Noticies  ( 1 - 15 // 2254) 
A Sants hi ha força més establiments hotelers dels que veiem a simple vista (i força menys pisos disponibles per a la gent corrent del que sembla). Aquests en són una petita mostra.
<br/>	<br/>
Hotels de Sants que mai hauríes dit que hi són. Via @FrontTurisme
01:17
Unes tres mil persones es van manifestar el dissabte 10 de juny a la tarda pel centre de la ciutat en contra de l'augment dels preus del lloguer sota lemes com Barcelona No Està en Venda, No Ens Faran Fora i Adéu BCN.
<br/>
<br/>Les convocants denunciaven que l'especulació immobiliària està expulsant els veïns dels barris de Barcelona. Reclamen l'habitatge com un dret social i no com una mercaderia.<br/>
Manifestació 10/06/2017 #BcnNoEstàEnVenda #NoEnsFaranFora Via @FrontTurisme @GHabitatgeSants
00:44
Els preus no pugem per art de màgia. Una repassada als col·laboradors necessaris de la bogeria especulativa. <br/>
Acció contra l'especulació a Sants juny 2017. Via @FrontTurisme
Redacció i Audiovisuals: Sònia Calvó
<br/>
<br/>En una visita d’observació a les portadores que travessen la frontera, membres de la caravana han presenciat una agressió que consideren que forma part d’una pràctica sistemàtica. També s’han queixat de l’estructura arquitectònica, que fa que es produeixin acumulacions i allaus de persones
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/actualitat/caravana-abriendo-fronteras-denuncia-manca-didentificacio-de-guardia-civil-del-pas' target='_blank'>La Directa - La Caravana Abriendo Fronteras denuncia la manca d'identificació de la Guàrdia Civil del pas fronterer de Melilla</a><br/>
La Caravana Abriendo Fronteras denuncia la manca d’identificació de la Guàrdia Civil. Via @La_Directa
02:43
Redacció: Joao França
<br/>Audiovisuals: Sònia Calvó
<br/>
<br/>Prop d’un centenar de persones han demanat a l’Estat espanyol que pressioni el Regne del Marroc perquè respecti el drets humans. El Moviment Popular del Rif reclama des de fa mesos que el Marroc posa fi a anys de discriminació cultural i econòmica.
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='https://directa.cat/actualitat/comunitat-amaziga-es-manifesta-melilla-reclamar-fi-dels-empresonaments-politics-al-rif' target='_blank'>La Directa - La comunitat amaziga es manifesta a Melilla per reclamar la fi dels empresonaments polítics al Rif</a><br/>
La comunitat amaziga es manifesta a Melilla per reclamar la fi dels empresonaments polítics al Rif. Via @La_Directa
02:21
A Sants tenim molts més hotels que no ens pensem.<br/>
Un bloc molt 'wonderful'. Via @FrontTurisme
00:34
Vídeo que recull les declaracions del advocat Andrés García i la roda de premsa. El dia 15 de juliol de 2 017 persones van ser detingudes i denunciades a l'aeroport del Prat de Barcelona per denunciar l'exportació d'un immigrant senegalès en el vol a Dakar de la companyia Vueling.<br/>
Roda de Premsa deportacions @Vueling 15 juliol 2017 #TeGustaViajar Via @Contrainfos
16:15
Crims de guerra.
<br/>La Unió Europea és la responsable directa de totes les vulneracions de drets - dret a la vida - que s'estan cometent a les fronteres. I dels negocis il·legals que esclavitzen, maten i afavoreixen el racisme i la xenofòbia.
<br/>Tribunal permanent dels Pobles. Contingut de l'acusació a la Unió Europea. Dret a la Vida.
<br/>Refugiats. Morts al Mediterrani. Tracta de persones.
<br/>Periodista i investigadora. Especialista en Migracions i Tracta de persones. #Boza perquè el món és de les persones valentes.<br/>
Críms de guerra. Les fronteres, un negoci consentit per l'UE. Helena Maleno Garzón. Via @SicomTelevision
07:04
IdemTV ha estat present en la manifestació de Lleida i de Barcelona del 28J, Dia de l’Alliberament LGTBI. La manifestació de la capital catalana enguany celebra els 40 anys de la primera manifestació de l’estat.<br/>
28j, 40 anys de lluita LGTBI (Barcelona i Lleida) Via @IdemTV
02:40
La DGAIA no té cap escrúpol a retenir un nen malgrat una sentència judicial i recorre a l'Audiència Provincial.
<br/>El nen que podria estar a casa, resta a l'espera de la sentència de l'Audiència que pot tardar fins a 18 mesos.
<br/>Té cap lògica que la decisió de declarar el desemparament deixi d'estar en mans de jutges i siguin els tècnics els que 'avaluen, jutgen i sentencien'? <br/>
Cas 'B.O.' DGAIA prefereix tenir nen en centre que acceptar una sentència i tornar-lo a casa. Via @SicomTelevision
05:24
Com cada segon dimecres de mes, Stop Mare Mortum de Sants, Hostafrancs i la Bordeta fa un acte de sensibilització i denúncia a la plaça de Sants. En aquesta ocasió, centrat en l’obligació i compromís d’acollida dels estats que actualment no acompleixen.
<br/>
<br/>• Els estats tenen l'obligació d’acollir? Sí!
<br/>Dret Internacional. La majoria d’estats al món han ratificat la Convenció sobre l’Estatut de les Persones Refugiades (1951) i el seu Protocol (1967) i estan obligats a acollir i protegir aquestes persones.
<br/>Drets Humans. El Dret d’Asil és un dret humà fonamental recollit a l’article 14 de la Declaració Universal dels Drets Humans (1948) i a la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea (UE) (2007).
<br/>Compromisos. Els estats de la UE s’han compromès, abans del 26 de setembre de 2017, a acollir 160.000 persones refugiades des de Grècia i Itàlia (reubicació) i 20.000 des de països de fora la UE (reassentament).
<br/>
<br/>• Quin és el compromís de l’Estat espanyol?
<br/>L’Estat espanyol es va comprometre a acollir 17.387 persones. I fins a dia d’avui n’ha acollit menys d’un 8%.
<br/>
<br/>• Per què no arriben persones refugiades?
<br/>Per una manca de voluntat política, de responsabilitat i d’humanitat.
<br/>
<br/>• Com podem canviar la situació?
<br/>Denúncia a l’Estat espanyol i treball al Parlament de Catalunya:
<br/><a href='https://stopmaremortum.org' target='_blank'>https://stopmaremortum.org</a>
<br/>Demandes a les administracions: <a href='http://www.casanostracasavostra.cat' target='_blank'>http://www.casanostracasavostra.cat</a>
<br/>Campanya de pressió: <a href='http://veniuja.org' target='_blank'>http://veniuja.org</a> #VeniuJa
<br/>... i moltes coses més!
<br/>T’hi sumes?<br/>
Dimecres 14 de juny a la font nova de la plaça de #Sants. Via @StopMareMortum
04:09
Clip resum del concert de La Pegatina, Kiwi i la Tropikal Band, Manu Chao. Concert organitzat pel col·lectiu Akelharre de L'Hospitalet a la Sala Salamandra 2 en favor d'Stop Mare Mortum.Gràies a totes aquelles qui vau assistir!
<br/>(Fotos de Freddy Davies). <br/>
Concert La Pegatina per @StopMareMortum
05:06
La Marea Blanca de Catalunya va iniciar dissabte amb una concentració davant de l’Hospital Clínic de Barcelona les mobilitzacions amb les que vol denunciar l’avantprojecte de llei amb el que el conseller de Salut, Antoni Comín, pretén impulsar noves fórmules de gestió a càrrec del Servei Català de la Salut.
<br/>
<br/>Segons la Marea Blanca, amb aquest text, que denominen “llei Comín”, el conseller de Salut vol donar major cobertura legal “a les irregularitats i als paranys de l’actual model sanitari català”.
<br/>
<br/>Unes quaranta persones de diverses entitats que defensen el sistema de salut públic han secundat aquesta primera concentració, en què també han participat els diputats de Podem del Parlament de Catalunya Albano Dante Fachin i del Congrés dels Diputats Marta Sibina.
<br/>
<br/>Els representants de la Marea Blanca han cremat, literalment, uns fulls de paper amb el text de l’avantprojecte, com a avançament a les mobilitzacions que s’han anunciat en contra d’aquesta normativa i coincidint amb la celebració de la revetlla de Sant Joan, a la que és costum cremar el negatiu.
<br/>
<br/>El metge Toni Barberà, de l’organització Dempeus per la Salut Pública, ha considerat que l’avantprojecte parla d’economia social però s’ha elaborat sense “participació social, ni tan sols hem rebut un preavís”.
<br/>
<br/>Per la seva banda, Trini Cuesta, de la plataforma PAICAM, ha opinat que amb el nou text legal el departament de Salut podrà contractar encara més a empreses externes als serveis públics de salut i ha demanat que es deixi “fora la mercantilització de la sanitat pública “.
<br/>
<br/>També s’ha mostrat contrària a aquest avantprojecte una representant de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona, ​​que ja ha enviat una carta deplorant la manca de participació dels usuaris en el mateix.
<br/>
<br/>Antonio López, representant de la Marea Blanca al Vallès Oriental, ha anunciat que es treballarà per presentar mocions en els ajuntaments catalans en contra de l’avantprojecte ia favor de la seva retirada, a més de proposar la constitució d’una taula per definir un model de sanitat pública “cent per cent”.
<br/>
<br/>La Marea Blanca també vol que els grups polítics del Parlament mostrin la seva oposició “a aquest model mercantil de salut, amb el qual, en poc temps, haurem de repagar cada vegada més serveis sanitaris que deixaran de ser atesos i garantits públicament”, s’assegura en un comunicat d’aquesta organització.
<br/>
<br/>El govern català va aprovar el passat dia 20 la memòria preliminar de l’Avantprojecte de llei, amb el qual el departament de Salut transpondrá les directives europees 2014/23 / UE i 2014/24 / UE en la regulació de les fórmules de gestió no sotmeses a processos de contractació pública.
<br/>
<br/>Segons l’executiu, aquestes directives són d’obligada adaptació per part dels Estats membres “i donen especial importància a garantir la qualitat, l’accessibilitat i la continuïtat quan es tracta de serveis a les persones”.<br/>
Per la salut "Cremem la llei Comin" Via @SicomTelevision
31:47
'Sigue siendo pecado ser homosexual por mucho que lo promuevan los poderes públicos'
<br/>
<br/>El capellà de la parròquia de l'Hospitalet de Llobregat Custodio Ballester predica que “la homosexualidad es un pecado gravísimo” i carrega contra l'avortament. Un vídeo penjat a la xarxa recull el sermó de la missa celebrada el passat dissabte 24 de juny.
<br/>
<br/>+ info: <a href='https://directa.cat/actualitat/sigue-siendo-pecado-ser-homosexual-por-mucho-que-lo-promuevan-los-poderes-publicos' target='_blank'>La Directa - 'Sigue siendo pecado ser homosexual por mucho que lo promuevan los poderes públicos'</a><br/>
Sermó del capellà Custodio Ballester contra l'homosexualitat. Via @La_Directa
05:42
Zaragoza, 16/06/2017.- Manifestació pels carrers de Saragossa en defensa dels pobles okupats i denunciant el paper de la Confedreación Hidrográfica del Ebro en el judici contra el poble okupat Casa Selba, al Sobrarbe.
<br/>
<br/>Manifestación por las calles de Zaragoza 'Contra el despoblamiento, repoblación'. Más info: <a href='https://vivalaselba.wordpres­s.com' target='_blank'>https://vivalaselba.wordpres­s.com</a><br/>
Manifestació Okupació rural Saragossa. Via @Contrainfos
02:30
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv