Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
La Garriga Is Playing For Change Too no pretén copiar el
<br/>iniciativa de l'organització 'Playing For Change', és només un homenatge
<br/>fet amb tots els recursos que tenim. Només volem donar suport aquestes idees i parlar amb el llenguatge universal que qualsevol entén: la música.
<br/>La Garriga és un petit poble a 35 km de Barcelona (Catalunya). Potser no tenim catedrals extraordinàries o fonts o grans edificis de negocis, però tenim gent extraordinària, aquest video és una prova poc d'ell. Que ho gaudeixin!
<br/>També li recomanem visitar 'Playing For Change' pàgina web que és impressionant tot el que pot fer la música per a la gent.
<br/>
<br/><a href=http://playingforchange.com target=_blank>Playing For Change</a><br/>
La Garriga Is Playing For Change Too ( Somewhere Over The Rainbow)
5:54
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv