Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaMosca.TV 

 Cercador 
 A l'atzar 
Diverses persones vinculades als moviments socials i l'activisme social i polític de Mallorca donen suport a Robert i Marcel. Els dos mallorquins s'enfronten a quatre anys de presó per haver participat a la vaga general del 14 de novembre del 2012. Foren detinguts aleatòria i violentament i se'ls acusa de desordre públic, atemptat a l'autoritat i lesions. El seu delicte: participar d'un piquet informatiu que, fins el moment de les detencions, s'havia desenvolupat pacíficament.
<br/>
<br/>En aquest vídeo hi intervenen conegudes activistes com Laura Dorado, membre de l'Esquerra Independentista de Mallorca i feminista encausada; Sílvia Suau, encausada per ocupar la Conselleria d'Educació; Laura Camargo, activista feminista i anticapitalista; Cati Alcover, membre del Col·lectiu Albaïna; Iñaki Aicart, membre de l'Assemblea de Docents; Margalida Ramis, del GOB i Amadeu Corbera, detingut a Bunyola durant la visita de José Ramón Bauzá.
<br/>
<br/>Robert i Marcel seran jutjats el proper 6 de novembre a Palma. Aquell dia es convoca concentració solidària davant dels jutjats de l'Avinguda d'Alemanya. A les 10.30h del matí.<br/>
Absolució Robert i Marcel #AbsolucióRobertIMarcel
1:53
 Colors 
 Sindica'ns 
Add to netvibes

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web

L'ordre criminal del món (El orden criminal del mundo)


43:32
El programa 'En Portada' de TVE ha posat en Internet el magnífic documental: L'ORDRE CRIMINAL DEL MÓN, en el que alguns intel·lectuals descriuen el que està passant en la nostra societat, en el que el model soci-econòmic que alguns han imposat ens porta irremisiblemente a l'autodestrucció i per tant desaparició de la nostra espècie sobre el planeta i potser arrosseguem també a la resta dels éssers vius. Si això no es frena el nostre destí està definitivament marcada, el problema és que quant més temps triguem a frenar-lo la probabilitat que això succeeixi augmenta.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv