Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaMosca.TV 

 Cercador 
 A l'atzar 
Vídeo resum de les càrregues dels mossos. Desallotjament de la UB central.<br/>
Carrega mossos contra estudiants 18 març 2009 Ub central rectorat
04:42
 Colors 
 Sindica'ns 
Add to netvibes

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web

[València] Cabanyal. Ferida oberta


60:00
No es pot enganyar a tots, tot el temps. Rita Barberá duu tractant de fer-lo amb el tema del Cabanyal molt temps, i excepte un parell de diaris de la ciutat (amb el desconeixement que això comporta, perquè la immensa majoria de la gent no llegix la premsa), cap mitjà de comunicació de cap tipus ha tractat l'assumpte com mereix. Però fa una setmana TVE va emetre un documental abordant el tema amb naturalitat, deixant que parlessin totes les fonts, i indicant el noticiable de l'assumpte; que són principalment dues coses: que es pot destruir un barri històric (l'interès del qual entenc que pugui ser *opinable) per a fer noves construccions, i que l'Ajuntament de València està utilitzant la tècnica d'"espantavelles" per a tirar als expropiables de les seves cases pagant-los només un 10% del seu valor (el que és vergonyós).

Rita va muntar en còlera a l'endemà de quedar en evidència davant de tota Espanya i els mateixos periòdics que no informen de l'escandalós de l'assumpte, li van donar via lliure als seus lloros. Vergonya d'alcaldessa i vergonya de mitjans per donar eco als insults a uns companys que es van limitar a fer el treball que ells duen anys sense fer: informar. Aquí els deixo el programa. Vegin-lo i difonguin-lo.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv