Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaMosca.TV 

 Cercador 
 A l'atzar 
Imatges d'una acció a França d'una campanya de boicot a H&M.
<br/>
<br/>Explicació:
<br/>Shame, Shame on H & M!
<br/>Vergonya, vergonya per H & M!
<br/>Ens hem reunit aquí a H & M de Montparnasse, en el marc de la campanya BDS de França per denunciar el fet que H & M s'implanta a Jerusalem, a l'antic poble de Mahlah.
<br/>La campanya BDS de França denúncia totes les empreses franceses i multinacionals que inverteixen a Israel mentre que Israel contínua des de 1948 violant la llei internacional amb total impunitat.
<br/>H & M diu respectar el Pacte Mundial de l'ONU, i tot i així inverteix en països que no respecten els drets humans bàsics.
<br/>Seguint la crida dels palestins, demanem a H & M que deixi d'invertir a Israel, mentre Israel no respecti els drets humans.<br/>
Vergonya, Vergonya per a H&M! (Cas)
04:21
 Colors 
 Sindica'ns 
Add to netvibes

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web

Iraq. La destrucció d'un país (Cas)


38:56
Durant els estius de l'any 2009 i 2010, diversos cooperants es van endinsar en les entranyes de la ciutat siriana de Damasc per tal d'intentar localitzar aquells iraquians que van haver d'abandonar la seva terra per l'ocupació nord-americana. A través de diferents trobades alguns dels protagonistes de la resistència política iraquiana ens desgranen l'actualitat de l'Iraq sota el govern sorgit de l'ocupació, mentre l'escriptor Santiago Alba Rico ens dóna algunes de les claus del perquè s'ha arribat a la destrucció de un país que era culturalment admirable.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv