Vallcarca, de l'oblit a la condemnaVallcarca, de l'oblit a la condemna - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
47:16
Vallcarca, de l'oblit a la condemna


2007.- Oposició veïnal a la reforma del Hospital Militar-Vallcarca i als vials. I denúncia pública al intent de silenciar per part de l'ajuntament.
Salvem Vallcarca és una plataforma veïnal sorgida arran de l'aparició del Pla urbanístic que afecta a l'Hospital Militar i Vallcarca Riera Viaducte. Que transforma (destrueix) l'entorn actual sota premisses i finançament completament privat (Núñez i Navarro) . I que no compta ni ha comptat amb els veïns en el seu resultat ni en la participació en la planificació del projecte.
Salvem Vallcarca mobilitza a 100 families de Vallcarca més jovent del barri que hi participa.
Des de la seva creació hem participat en actes reivindicatius com la manifestació del Barcelona Meeting Point (2005 i 2006) i des de març del 2006 hem tallat en unes 20 ocasions el trànsit de l'Hospital Militar amb Farigola en senyal de protesta per un pla que fins i tot el regidor del districte de Gràcia ha reconegut que hi manca finançament públic.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv