Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaMosca.TV 

 Cercador 
 A l'atzar 
Barcelona 12/12/2017.- Concentració davant la seu de la UE a Barcelona el dia en que s'estan aprovant megapressupostos per a finançar infrestructures gasístiques que condemnen els pobles a un model fòssil.<br/>
Concentració No Més Gas Ni #TAP ni #MidCat . Via @Contrainfos @OkupemLesOnes
01:47
 Colors 
 Sindica'ns 
Add to netvibes

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web

La Traba - No es toca, no s'acaba! #EfectoLaTraba


03:43
Tema des de LaTrabaProducciones contra el desallotjament del CSO.

Col·laboren: Anita,La Familia del Delirio,Logic,Hazte Caso Primo,MZ Raps,Adri,Karim,103,Little,Niyo,Odine,La Plataforma y Dems.

Recentment hem rebut una carta via jurídica en què se'ns comunica el desallotjament del Centre amb data per al 22 de juliol.
Des de l'assemblea volem comunicar que no abandonem, seguirem lluitant fins a l'últim dia.
Portem 7 anys treballant per i per al barri marxessin i els veïns d'Arganzuela, oferint un espai intercultural i ple d'activitats gratuïtes. DONANT ALTERNATIVES.
Ens enorgulleix saber que som part del barri.
Us anirem informant dels nostres propers moviments perquè ens doneu suport. Tots i totes sabem que de poc val sense la gent.
Mentrestant seguim creant i estimant en CSO La Traba.

http://csolatraba.nuevaradio.org

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv