Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaMosca.TV 

 Cercador 
 A l'atzar 
Vídeo sobre el treball de Nikola Tesla.<br/>
Nikola Tesla (Cas)
9:58
 Colors 
 Sindica'ns 
Add to netvibes

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web

Marxem Contra Monsanto #Notansanto


02:26
La utilització de productes químics com herbicides en el entorn de casa pot causar gravis problemes de salut, el mes aconsellable per a les persones i l'entorn és que les males herbes de la seva terrassa, balcó o jardí s'arrenquin simplement amb les mans. Barat, ràpid i segur.... sense cap cost.

El 23 de maig, activistes de tot el món s'uniran a la Marxa contra Monsanto.

Per què marxem?

- Recerques científiques han demostrat que els aliments genèticament modificats de Monsanto poden conduir a problemes greus de salut, com el desenvolupament de tumors cancerígenes, infertilitat i defectes congènits.

- Als Estats Units, la *FDA, l'agència encarregada de garantir la seguretat alimentària de la població, és dirigida per Michael Taylor, exvicepresident de política pública de Monsanto. També en la USDA, Departament d'Agricultura dels Estats Units, està el cap Roger Beachy, un exdirector de Monsanto.

- Recentment, el Congrés d'EUA i el president Obama va aprovar la llei H.R.933, més conegut com 'Monsanto Protection Act' que, entre altres coses, nega autoritat a les corts federals per cessar la plantació i venda de collites transgèniques al marge que representin un risc per a la salut dels consumidors.

- Per massa temps, Monsanto ha estat el benefactor dels subsidis a les empreses i el favoritisme polític. Els agricultors orgànics i productors petites sofreixen pèrdues, mentre que Monsanto segueix forjant el seu monopoli sobre el subministrament d'aliments del món, incloent exclusius drets de patents sobre les llavors i composició genètica.

- Els productes de Monsanto són perjudicials per al medi ambient, per exemple, els científics van determinar que les plantacions GMO i els seus pesticides han causat la mort massiva d'abelles al voltant del món.

Quins són les solucions que defensem?

- Votar amb el dòlar, comprant orgànic i boicotejant tots les empreses que utilitzen transgènics en els seus productes.

- S'etiquetin els productes transgènics perquè els consumidors puguin prendre decisions informades.

- Cridant para mes recerca científica sobre els efectes en la salut dels OMG.

- La derogació de les disposicions pertinents de la llei 'Monsanto Protection Act." dels EUA.

- Responsabilitzar als executius de Monsanto i tots els polítics que recolzen Monsanto a través de la comunicació directa, periodisme, mitjans de comunicació, xarxes socials, etc.

- Informar al públic sobre els secrets de Monsanto i els benèfics de l'agricultura biològic-dinàmica, un model ja provat en la pràctica, també conegut com a Agricultura Ecològica, o Permacultura.

- Prenent al carrer per mostrar al món i Monsanto que no anem a prendre aquestes injustícies en veu baixa.

No tolerarem el amiguisme. No tolerarem ser enverinat. És per això que Marxem Contra Monsanto.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv