Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaMosca.TV 

 Cercador 
 A l'atzar 
Versió de Zanussi de la cançó Ho Podem Tot del disc 3.0 d'Orxata. Primera part del maxi 3.2 que vorà la llum durant els propers mesos. Cançó gravada als estudis Millenia de València durant febrer de 2014. Vídeo obra de David Paco i Pol Orpinell, gravat també el febrer de 2014. 
<br/>
<br/>+info: 
<br/><a href='http://orxata.tv' target='_blank'>http://orxata.tv</a>
<br/><a href='http://zanussi.bandcamp.com' target='_blank'>http://zanussi.bandcamp.com</a>
<br/><a href='http://davidpaco.com' target='_blank'>http://davidpaco.com</a><br/>
Orxata - Ho Podem Tot [Versió de Zanussi]
02:43
 Colors 
 Sindica'ns 
Add to netvibes

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web

TTIP: les conquistes laborals en perill (Cas) Via @Art35Films


15:57
Sèrie documental sobre el TTIP, el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions, que negocien Estats Units i la Unió Europea. En aquest capítol analitzem com la signatura del tractat posaria en perill les conquestes socials i laborals que han protagonitzat les lluites ciutadanes en les últimes dècades.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv