U.E. Sants 1 - C.F. Reus B Cambrils 2 (10/06/2017) Via Jordi Gil XiménezU.E. Sants 1 - C.F. Reus B Cambrils 2 (10/06/2017) Via Jordi Gil Ximénez - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
05:36
U.E. Sants 1 - C.F. Reus B Cambrils 2 (10/06/2017) Via Jordi Gil Ximénez


El partit
U.E. Sants 1
C.F. Reus B Cambrils 2

Camp de L'Energia

Data: 10/06/2017 19:00

Competició: Promoció d'ascens a 3ª Divisió (anada)

Col·legiats: Ricard Vidal Clermont, Alex Alarcón Da Roucha Sousa, Francesc Girbau Llistuella.

Equips:
U.E. Sants Titulars: Yamandú, Fabregat (Peque 59'), Cura, Alberto, Picolo, Mulero, Aleix, Gaudioso, Crivillés (Xavier 86'), Borull (Guille 67'), Navarro.
U.E. Sants Suplents: David García, Gala, Joan, Arnau.

C.F. Reus B Cambrils Titulars: Sillero, Vargas (Vernet 73'), Torre, Fernández, Miranda, Miravent, Jaime, Estorach, Doblas (Ametller 83'), Messeguer, Fabra (Sanfilippo 71').
C.F. Reus B Cambrils Suplents: Joshua, Miki, Figo, Lora.

Gols:
C.F. Reus B Cambrils 0-1 Torre (26')
U.E. Sants 1-1 Navarro (46')
U.E. Sants 1-2 Fabregat (78') (p.p.)

Targetes:
U.E. Sants Picolo (1')
U.E. Sants Cura (1')
U.E. Sants Gaudioso (1')
C.F. Reus B Cambrils Torre (1')
C.F. Reus B Cambrils Miranda (1')
C.F. Reus B Cambrils Doblas (1')
C.F. Reus B Cambrils Lluis Albesa(1')

Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Yamandú, Fabregat, Cura, Alberto, Picolo, Mulero, Aleix, Gaudioso, Crivillés, Borull, Navarro.
Onze inicial: C.F. Reus B Cambrils Sillero, Vargas, Torre, Fernández, Miranda, Miravent, Jaime, Estorach, Doblas, Messeguer, Fabra.
0 U.E. Sants 0 - C.F. Reus B Cambrils 0
1 U.E. Sants Picolo
U.E. Sants Cura
U.E. Sants Gaudioso
C.F. Reus B Cambrils Torre
C.F. Reus B Cambrils Miranda
C.F. Reus B Cambrils Doblas
26 C.F. Reus B Cambrils C.F. Reus B Cambrils Torre
45 U.E. Sants 0 - C.F. Reus B Cambrils 1
46 U.E. Sants U.E. Sants Navarro
59 U.E. Sants U.E. Sants Entra Peque per Fabregat
67 U.E. Sants U.E. Sants Entra Guille per Borull
71 C.F. Reus B Cambrils C.F. Reus B Cambrils Entra Sanfilippo per Fabra
73 C.F. Reus B Cambrils C.F. Reus B Cambrils Entra Vernet per Vargas
78 U.E. Sants U.E. Sants Fabregat (p.p.)
83 C.F. Reus B Cambrils C.F. Reus B Cambrils Entra Ametller per Doblas
86 U.E. Sants U.E. Sants Entra Xavier per Crivillés
90 U.E. Sants 1 - C.F. Reus B Cambrils 2

Comentari
El Sants s'ha complicat ell solet el poder ascendir a tercera divisió. El resum ràpid del partit es un Sants jugant molt be, amb poca punteria i badades defensives, i un Reus mig desaparegut que amb mitja oportunitat s'emporta dos gols a favor.
La primera part ha esta de domini santsenc, amb perill creat per Navarro i Crivillés, i gairebé tota l'estona jugant al camp del Reus. Cap a la mitja hora, una de les poques sortides del Reus al atac, es tallada amb falta. La falta llunyana es treu, toca en la barrera blan-i-verda, la pilota fa un estrany agafant alçada i va a parar a peus Torre, que tot sol dins de l'àrea col.loca molt be la pilota on no pot arribar Yamandú. El cop es fort pel Sants, però continua creant ocasions, però de nou la ultima jugada de la primera part es una espectacular parada de Yamandú a una pilota que ja entrava.
La segona part comença amb el Sants robant la pilota muntant un atac ràpid, Borull centra i Navarro fa l'empat quan just s'havia jugat un minut. A partir d'aquí les forces s'equiparen i els atacs comencen a ser a les dues porteries, però no serà fins el minut 78 on de una centrada des de la banda sense gaire perill, Fabregat vol tallar donant-li la pilota amb el pit a Yamandú però el que fa es ficar-la dins de la porteria. Poc després d'aquesta desgraciada jugada, el Sants acaba engrescat en una "tangana" fruit dels nervis de tothom, i ja fins al final no hi va haver mes futbol.
Si tots dos equips juguen igual a la tornada, i el Sants deixa de cometre aquestes badades defensives momentanias, el Sants no deuria de tindre gaires problemes per fer els dos gols que necessita com a mínim. Si el Reus presenta un millor joc que el mostrat a l'Energia, la cosa serà complicada. Pot passar qualsevol cosa ja que els nervis de jugar-s'ho tot a una carta ho fa tot imprevisible.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv