Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaMosca.TV 

 Cercador 
 A l'atzar 
Documental que ressenya el plet d'un petit Sindicat Colombià (Sinaltrainal) contra la gegant COCA COLA. Emparats per una llei nord-americana que permet que estrangers presentin casos en els seus tribunals per violacions de drets humans comesos per les seves empreses.
<br/>
<br/>Els treballadors estan entestats en què es faci justícia, la multinacional no vol cedir, però es comença a veure afectada per la campanya intensa portada en contra, una història d'un David i un Goliat amb efectes socials, polítics i publicitaris sense precedents.
<br/>
<br/>Una història de solidaritat internacional!<br/>
El Cas Coca Cola #RazonesParaCreer (Cas)
1:26:08
 Colors 
 Sindica'ns 
Add to netvibes

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web

Absolució Franz i Adrià #AbsolucioFA Via @AbsolucioFA


00:54
Lloc: Ciutat de la Justícia
Data i hora: dilluns 18 de setembre a les 10h
Contacte: absoluciofranzadria@gmail.com
Assumpte: Dos encausats per les manifestacions contra el desallotjament de Can Vies

En Franz i l'Adrià, així com d'altres milers de persones, es van sumar a la tercera onada de mobilitzacions de resposta al desallotjament del CSA Can Vies el 28 de maig de 2014. Ells dos, estudiants de la Universitat Pompeu Fabra i implicats en el teixit associatiu de la universitat, es van manifestar de forma pacífica per defensar un espai autogestionat per les veïnes de Sants. Al final de la manifestació, van ser detinguts de forma arbitrària i aleatòria en una nit que es va saldar amb més de vint detencions.

Avui dia, els acusen d'atemptat contra l'autoritat i desordres públics i s'enfronten a una pena de 3 anys i mig de presó per haver-se manifestat de forma pacífica en defensa d'un espai que compleix una funció social al barri de Sants i a la ciutat de Barcelona en general. El judici se celebrarà el 18 de setembre a les 10h a la Ciutat de la Justícia.

A la concentració hi participaran la diputada de la CUP-CC al Parlament Mireia Vehí, l'advocat d'Alerta Solidària Eduardo Cáliz, una membre del Grup Antirepressiu de Can Vies i una membre del Grup de Suport d'en Franz i l'Adrià.

Si voleu fer una entrevista o declaracions d'en Franz i l'Adrià us podeu adreçar directament al mail absoluciofranzadria@gmail.com. Us respondrem al moment.

Per a més informació
Facebook: https://www.facebook.com/AbsolucioFranzAdria/
Twitter: @AbsolucioFA
Web: http://absoluciofranzadria.cat/nota-de-premsa
Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=zTiqSW1dfmA

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv