Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaMosca.TV 

 Cercador 
 A l'atzar 
20 octubre 2011. SANTIAGO .- Manifestants entren a la seu del Congrés Nacional de Xile, prenent per sorpresa a la policia i als guàrdies de seguretat del recinte.
<br/>
<br/>Mitjançant un comunicat, els activistes van demanar la realització d'un plebiscit que modifiqui la Constitució Política del país.
<br/>
<br/>La trentena de persones estava integrada per estudiants, ecologistes i moviments ciutadans que demanen augmentar les instàncies democràtiques al país.<br/>
[Xile] Presa del Congrés a Santiago de Xile
02:11
 Colors 
 Sindica'ns 
Add to netvibes

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Notícies 
Publica a Diaspora Web

Roda premsa @AndreuAbsolucio (03/10/2017) #VagaGeneral Via PatoJMA


13:34
Roda de premsa en la proximitat del judici a Andreu Curto.
El 29 de març del 2012 es va convocar una vaga general contra la reforma laboral del Partit Popular, enmig de la greu crisi econòmica i social que estàvem vivint. Milers de persones van sortir al carrer per a defensar els drets socials i col·lectius que s'estaven retallant.

En aquest context es van viure moments de repressió, on més de 100 persones van ser detingudes per participar en la vaga. Cinc de les quals, van ingressar en presó preventiva sense cap tipus de proves. Una des les persones detingudes va ser Andreu Curto Baiges, un jove de Tortosa i veí de Sants, qui va estar 23 dies en presó preventiva.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv