Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaMosca.TV 

 Cercador 
 A l'atzar 
U.E. Sants 0 F.C. Ascó 1
<br/>Camp de L'Energia (27/11/2011 12:00)
<br/>Primera Catalana Grup 2 (Jornada 12)
<br/>Desde el minut 1 el Sants va sortir molt nerviós al terreny de joc sense raó aparent. La primera part va ser un seguit de imprecisions per part dels dos equips, arribaben pero no causaben gaire perill a les porteries, pero el pitjor es que el Sants només feia que jugar la pilota pels aires pasants de defensas a davanters, sense pasar perls peus de Edu Soler o de Xavi Pascual.
<br/>La segona part tenia el mateix ritme fins que en el minut 54, a partir d'una mala sacada de banda al costat de l'area visitants, l'Ascó monta una ràpida contra que acaba en l'unic gol del partit. El Sants no semblava reaccionar fins a l'entrada de Alliaume i Heras. Alliaume va ser que va realitzar una gran pasada cap a Teixeira, que en el un contra un amb el porter, aquest l'acabaria treient amb la cara. Minuts mes tard, va arriba la millor jugada del partit, on a la sortida d'una falta llançada per Xavi Pascual, el Sants remataria fins a tres vegades sense aconseguir el gol, tot i que la gent mes propera a la jugada va protestava que la pilota habia entrat. Mentres el Sants atacaba, l'Ascó aprofitava molt be les contres, pero unes vegades la mala punteria i d'altres Carulla van evitar que el marcador es mogués.
<br/>Un partit que el Sants no va mereixer guanyar, pero tampoc perdre.
<br/>Titulars
<br/>U.E. Sants: Carulla, Fabrega, Quim Ruiz (David Fernández 80'), Albert, Javi López, Xavi Pascual, Peque (Heras 61'), Edu Soler (Mattioni 83'), Texeira, Gala (Edu Alliaume 61'), Alex Burch (Juste 70').
<br/>
<br/>F.C. Ascó: Felip, Adri, Albert (Luis Alfonso 80'), José Ramón, Edgar, Jorge (Isma Rojas 72'), Manolo (Germán 90'), Cristino, Sergi Grau, Mauri, Raúl García.
<br/>Col.legiats
<br/>Eduard Martín Pomès. Gerard Falgueras Regincós, Álex Márquez Flores.
<br/>
<br/>T.G.: Albert, Javi López, Xavi Pascual, Heras, Fabregat. Raúl García, Mauri, Sergi Grau.
<br/>T.V.:..
<br/>
<br/>Info: <a href='http://uesants.blogspot.com/2011/11/ue-sants-fc-asco.html' target='_blank'>UE Sants Fan</a><br/>
U.E. Sants 0 - F.C. Ascó 1
02:37
 Colors 
 Sindica'ns 
Add to netvibes

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Notícies 
Publica a Diaspora Web

Piquet Sants-Les Corts #VagaGeneral3o 03/10/2017 Via PatoJMA


02:20
Vaga general a Barcelona, per les intervencions de la policia espanyola per intentar impedir el referèndum.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv