[Vilaweb] Xirinacs: de l'amnistia a la independència[Vilaweb] Xirinacs: de l'amnistia a la independència - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Descarrega
34:00
[Vilaweb] Xirinacs: de l'amnistia a la independència


Vídeo de VilawebTV.

Lala Gomà i Xavier Muntanyà van enregistrar l'any 2000 el documental 'Xirinacs: de l'amnistia a la independència', per encàrrec de la Fundació Catalunya. Durant trenta minuts Xirinacs hi parla de la no-violència de Gandhi, de la transició, de la classe política que la va fer, de religió, de l'independentisme, dels militars espanyols... El documental, inèdit per al gran públic, us l'ofereix avui VilaWeb TV en versió íntegra i en un resum de cinc minuts.

Explica la Fundació que el documental va ser ofert a TV3 l'any 2000, però que la televisió catalana es va negar a emetre'l. Ara Vilaweb TV us l'ofereix íntegre.

Xavier Muntanya dedica el seu Mail_Obert de VilaWeb, publicat avui, a la figura de l'ex-capellà i ex-senador, mort aquest estiu.

Mira també:
Notícia
Vídeo a VilawebTV


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv