Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaMosca.TV 

 Cercador 
 A l'atzar 
Arran de l'exposició 'Palestina: vides ocupades', dos activistes catalans, l'Oscar i el Gerard, i un refugiat palestí, l'Usama Khaldi, t'expliquen en aquest vídeo de Terrassa Solidària com és el dia a dia a les franges de Gaza i Cisjordània.
<br/>
<br/>De les experiències viscudes per l'Oscar Monterde (del col·lectiu Zaituna) i el Gerard Cardenas (de Ressona) a Palestina n'ha sortit l'exposició Palestina: Vides ocupades. El reportatge recorre l'exposició i les seves vivències complementat-lo amb la mirada del Usama Khaldi, un refugiat palestí. 
<br/>
<br/>Terrassa Solidària, 19 de maig de 2010. Canal Terrassa Vallès.
<br/>
<br/>Eduard Martín-Borregón (guió i direcció), Vanessa Villagrasa (imatge i edició), Marta Gil (producció) i Jaume Planas (disseny gràfic).<br/>
Palestina: Vides ocupades
10:12
 Colors 
 Sindica'ns 
Add to netvibes

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Notícies 
Publica a Diaspora Web

Maria Goretti, empitjora! Malata greu de Sensibilitsts Químiques Múltiples, l'han 'desnonada'. Via @SicomTelevision


09:47
URGENT: La situació de Maria Goretti, molt malalta i desnonada, empitjora:
http://kaosenlared.net/urgente-la-situacion-de-maria-goretti-muy-enferma-y-desahuciada-empeora/

Maria Goretti, malalta severa de Sensibilitats Químiques Múltiples, massa malalta per treballar i sense pensió (així és el Govern de la Generalitat de Catalunya), va ser desallotjada del seu pis al no poder pagar el lloguer.
Els serveis socials de Barcelona li han donat una habitació en una residència en la qual Goretti no hauria d'estar perquè els productes de neteja que s'utilitzen en els passadissos i WCs, entren per sota de la porta i intoxiquen més a Goretti.
A Goretti, com qualsevol malalta severa de SQM, la més mínima quantitat de productes químics li pot fer entrar en xoc tòxic i matar-la.
A l'Alberg on està, no entenen aquesta malaltia i el que estan fent posa en perill a Goretti.
I mentrestant, tots a Barcelona en campanya electoral i prometent de tot, mentre Maria Goretti es mor per no poder tenir el mínim, un espai en què ella amb els seus coneixements de Control Ambiental, pot cuidar-se.
Clara Valverde
Presidenta Lliga SFC

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv