Contrainfos 111 - 20 gener 2016 - Via @ContrainfosContrainfos 111 - 20 gener 2016 - Via @Contrainfos - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
17:29
Contrainfos 111 - 20 gener 2016 - Via @Contrainfos


1. Judici 1er de maig
El passat 1 de maig de 2014 a Barcelona es van reunir 4000 persones per un Primer de Maig combatiu, independent dels sindicats dominants. Van ser detingudes 4 persones pels fets. El 14 de gener de 2016 es va fer un judici.

2. Mani tancarem el CIE
Les morts no s'obliden, el Cie no es reforma, s'enderroca. Amb aquest lema es convocà el passat dimarts 12 de gener una concentració a les portes del CIE de Zona Franca. Les obres de remodelació d'aquest centre, estan lucrant a empreses i la Creu Roja hi és involucrada. Recordem que en en aquest centre han mort 3 persones des de la seva inauguració l'any 2006.

3. Campanya Prou Sal
Sallent.- La Campanya Boicot Desinversió i Sancions a Israel i la Campanya Prou Sal denuncien la contaminació dels aqüífers per l'empresa Iberpotash, filial d'ICL i expliquen les raons per boicotejar a aquesta empresa que apadrina soldats i ocupa militarment Palestina i el mar mort.

4. Un minuto por el Beni
I ara que el fenomen del Niño està inundant Bolívia, recuperen un vídeo que ha realitzat un company del Contrainfos per denunciar el projecte de construir un nou pantà a l'Amazònia.

5. Convocatòries
I els propers 21,22,23 de gener es realitzarà la primera sessió a Barcelona de BikeWars, jocs i batalles amb bicicletes auto-construïdes on el Do It Your Self serà el protagonista a Santa Coloma. Per més info: http://bikewarsbcn.blogspot.es/

6-Mobilitzacions contra un nou ecocidi a Cancún
Centenars de ciutadans de Cancún (Quintana Roo, Mèxic) tracten de paralitzar la devastació d'unes 70 hectàrees de manglar en l'àrea del Malecón Tajamar venudes a empresaris. El projecte de construcció de centres comercials, oficines i habitatges de luxe, que segons el col·lectiu Guardians del Manglar Cancún.
està arrasant diversos tipus de mangles i palmeres, i també esparvers, garses, picots, colibrís, pelicans, cocodrils, tortugues, iguanes, crancs i moltes altres espècies més. El 18 de gener de 2016, el Fons Nacional de Foment al Turisme (FONATUR) pretenia ingressar novament a Malecón Tajamar per omplir les zones devastades el passat 16 de gener i els aiguamolls en què encara hi ha animals vius.

VOLS COL.LABORAR? VINE ELS DILLUNS VESPRE A L'INFOESPAI DE LA PLAÇA DEL SOL!

@contrainfos
http://latele.cat

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv