Radio Bronka: Entrevista a Mark BarnsleyRadio Bronka: Entrevista a Mark Barnsley - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
10:30
Radio Bronka: Entrevista a Mark Barnsley


Mark Barnsley (nascut 1961) és un anarquista britànic que va complir vuit anys de presó d'una condemna de dotze anys acusat d'haver estat implicat en una baralla de pubs prop de casa seva a Sheffield en 1994. Va quedar en llibertat el juny de 2002 després que el seu cas es convertís en una cèlebre causa per als anarquistes, especialment a la Gran Bretanya.

Els seguidors al·leguen que la acusació de Barnsley era molt injusta, ja que estava intentant defensar el seu amic i nen d'un grup d'estudiants borratxos, i que la seva acusació era el resultat d'un prejudici polític i de classe. Tanmateix, Barnsley ha fracassat en el seu propòsit de que s'anul·li la seva acusació.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv