Fira de Sensibilització per la Transformacio Social i entrevista amb Arcadi OliveresFira de Sensibilització per la Transformacio Social i entrevista amb Arcadi Oliveres - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
Fira de Sensibilització per la Transformacio Social i entrevista amb Arcadi Oliveres


El passat dissabte 27 de gener es va realitzar la Fira de Sensibilització per la Transformació Social a les Cotxeres de Sants de Barcelona. La fira, que es planteja com un espai de reflexió i de creació va servir de lloc de trobada per a entitats i grups que treballen per la transformació social. Dins d'aquest espai s'hi van poder trobar parades amb informació i llibres, tallers interactius, debats o exposicions.

L'objectiu de la Fira va ser visibilitzar projectes de sensibilització, de denúncia i de transformació social que responen en definitiva, a una mateixa necessitat de transformar un sistema global que genera models de centre/perifèria tant en el Nord com en Sud.

Vam recórrer la Fira i vam entrevistar a diferents entitats, a més, vam poder conversar una estona amb l'Arcadi Oliveres sobre temàtiques socials. Va sortir el tema de la nova iniciativa de Soles No Podem , el Decreixement i l'okupació.

Informació de DV Activisme

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv