Obreres sense patró (Obreras sin patrón)Obreres sense patró (Obreras sin patrón) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
20:00
Obreres sense patró (Obreras sin patrón)


Vigílies de setmana santa, any 2003. A Buenos Aires es restableix l'esperit d'organització i lluita que havia sorgit després de la caiguda del govern de la Rúa: assemblees populars, veïns, estudiants, organitzacions de desocupats, sectors de treballadors, artistes i partits polítics. Tots participen per aconseguir la recuperació de la fàbrica que des de fa un any i mig produïa sota el control de les seves treballadores, després de l'abandonament patronal.

A les obreres de Brukman les han desallotjat amb un operatiu de més de 200 policies, camions i tancs. Després de diverses negociacions que van resultar estèrils, les obreres recolzades per milers de persones, fan caure les tanques policials. La repressió és violenta i es transforma en cacera. Aquest fet, lluny de ser una derrota redobla i enforteix la consigna de tots: Brukman és dels treballadors.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv