Ariadna Pi a la Torre AgbarAriadna Pi a la Torre Agbar - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
05:00
Ariadna Pi a la Torre Agbar


Ariadna Pi, juntament amb un centenar de membres d' V de Vivienda , va entrar la tarda del dijous 22 de març a la Torre Agbar (un edifici amb una forma rareta...) per reclamar el dret a l'habitatge digne i protestar pels sortejos dels habitatges de protecció oficial. Com pot ser que un dret es sortegi? Dins de la torre un dels membres del col·lectiu ho ha deixat ben clar: "l'edifici de la Torre Agbar és un insult quan parlen del dret a l'habitatge. La meitat de l'edifici està buit" i ha afegit que cal "més voluntat política i menys promeses" i senyalant cap a la part de dalt de l'edifici ha dit que "si volen, poden".

Dins de la recepció s'ha simulat un sorteig de pisos de protecció oficial i s'ha animat a la gent a participar a la propera manifestació per un habitatge digne que es realitzarà el 24 de març a les 17.00h a la Plaça Catalunya de Barcelona.

Vídeo fet per DV Activisme

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv