JM Cantimplora - Vacances a CastellóJM Cantimplora - Vacances a Castelló - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
03:28
JM Cantimplora - Vacances a Castelló


Josep Maria Cantimplora i l'Orquestra Cloratita interpreten "Vacances a Castelló".

"Josep Maria Cantimplora, ha explicat que fa uns mesos la Diputació de Castelló li va encarregar que els composés una cançó per promocionar la província.

Quan va entregar l'obra, la Diputació li va dir que no li interessava perquè la música no era prou bona. Paradoxalment però al cap d'unes setmanes, el cantant encaputxat va comprovar que Luís Aguilé havia utilitzat la música composada per Avel·lí Kalashnikov amb una altra lletra "horrible, per cert" segons Cantimplora. Josep Maria Cantimplora està estudiant prendre mesures judicials contra Carlos Fabra, president de la Diputació de Castelló, per apropiació indeguda."

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv