[Esplugues està fatal] NO AL PLA CAUFEC[Esplugues està fatal] NO AL PLA CAUFEC - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
[Esplugues està fatal] NO AL PLA CAUFEC


Imatges de l'acció del matí del 15 de maig a l'Ajuntament d'Esplugues.

Dues persones s'encadenen al balcó de l'ajuntament d'Esplugues per parlar amb l'alcaldessa sobre el megaprojecte urbanístic pla Caufec-Porta BCN .

Abans de les 7 del matí, dues persones s'han encadenat al balcó de l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat denunciant la imposició del pla Caufec-Porta BCN per part del govern local (PSOE, majoria absolutista). Diuen que no baixaran fins que l'alcaldessa Pilarin es comprometi per escrit a suspendre la tramitació del projecte urbanístic que pretén cimentar la muntanya de Collserola ja que encara resten tres processos judicials per resoldre i tot el procés ha patit una greu mancança de diàleg i participació.

DV Activisme
No al Pla Caufec
EntreBastidors
Esta Tot Fatal

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv