Desallotgen Miles de Viviendas a primera hora del matiDesallotgen Miles de Viviendas a primera hora del mati - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
15:47
Desallotgen Miles de Viviendas a primera hora del mati


A quarts de sis de la matinada efectius de la policia autonòmica han procedit a desallotjar l'edifici Miles de Viviendas, abandonat des de feia 10 anys al barri de la Barceloneta i alliberat per un grup de veïns i veïnes dos anys enrera. Amb una grua llogada, varis mossos d'esquadra han pujat a la façana on s'hi trobaven tres residents que, per evitar el desallotjament, s'han penjat d'una biga. El cos policial no ha adoptat les mesures de seguretat pertinents per tal de garantir la integritat física de les persones que estaven penjades pel que es decidirà adoptar mesures legals, segons els manifestants.

Minuts més tard, les persones de l'edifici i altres veïns congregats, han encerclat una furgoneta i una camioneta amb material de construcció, per evitar que es tapiessin les portes i les finestres de l'edifici, però els mossos d'esquadra no ho han permès i ha carregat contra els manifestants. En els moments de tensió varis testimonis afirmen haver vist com agents tiraven ganivets al terra i es tem que això pugui ser utilitzat com a prova falsa acusatòria. El diari 20minutos.es informa que el cos obrirà diligències per tal de veure què ha passat amb els ganivets.

Després de la segona càrrega policial, un resident de Miles de Viviendas ha patit un fort com de porra al clatell, pel que s'ha requerit d'assistència sanitària.

Un cop més es dibuixa amb claretat el cinisme extrem de qui ordena desallotjaments "de bon rotllo" i la repressió "de debò" a tot allò que lluita i viu, en un moment on el veritable rostre del feixisme tripartit es mostra cada cop més evident.

La concentració ha estat desconvocada davant les agressions i amenaces dels mossos de començar a efectuar detencions si en 5 minuts no es dissolia.

Vídeo de DV activisme

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv