Reokupació de miles de viviendasReokupació de miles de viviendas - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
06:47
Reokupació de miles de viviendas


Avui a les deu del matí el col·lectiu Miles de Viviendas i alguns veïns del barri han reocupat l'edifici-centre social que l'Ajuntament es disposava a enderrocar, molts del veïns que s'han apropat en senyal de solidaritat han reclamat l'edifici pel barri.

Pensem que els més indicats per comunicar aquesta noticia són els mateixos protagonistes, per això a continuació trobareu el comunicat del col·lectiu:

Miles ha estat okupada de nou amb les veïnes i veïns de la Barceloneta. Miles continuarà sent un centre social, cultural i polític i un servei de gratuïtat pel barri de la Barceloneta.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv