Primeres Okupacions a Madrid (1987)Primeres Okupacions a Madrid (1987) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Descarrega
35:07
Primeres Okupacions a Madrid (1987)


Vídeo sobre les primeres okupacions a Madrid. Minuesa, Atocha...

EL 13 de abril de 1987 es torna a okupar en el barri de Lavapiés, en la Ronda de Atocha.
El desallotjament es produeix als tres dies i és contestat immediatament amb una manifestació de 30 persones fins el centre cultural Reina Sofia, on es produeixen enfrontaments amb els vigilants i la policia. En el mes de juny del mateix any, l'assemblea d'okupants de Móstoles okupa diverses habitages en el seu poble.

Després del desallotjament de Ronda de Atocha, l'1 de maig s'okupa una altre casa al carrer Argumosa, en el barri de Lavapiés. Durant els primers dies d'okupació s'organitzen exposicions sobre murals anti-OTAN i sobre el moviment alternatiu alemany, obres de teatre, videos sobre el moviment estudiantil i el moviment per les okupacions a Holanda.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv