Reclamen els seus papers a la subdelegació del governReclamen els seus papers a la subdelegació del govern - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
06:50
Reclamen els seus papers a la subdelegació del govern


Concentració sense papers Subdelegació de Govern, BCN 14 agost 07

Mohamed Iddriss, nacional de Ghana amb NIE: X5234642A i Ali Sagor, nacional de Bangladesh, amb NIE: X6353667D i Kulish Kaba de Ghana. Es troben en situació d'indefensió des de febrer del 2006, com a resultat de no obtenir del Govern Civil de Barcelona, la concessió de la renovació de la Tarja de Residència que vàrem obtenir en la Normalització del 2005.

Des de Febrer que presentem la sol·licitut de renovació, els nostres expedients estan en tràmit. L'Oficina de Estrangeria, la seva Secció de Renovacions mai informa ni dona cap argument sobre la situació del tràmit i la consulta a través d'internet només assenyala 'En tràmit', no existeixen canals d'informació entre el treballador estranger i la Subdelegació de Govern de Barcelona.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv