RAVALEJAR (PART.3) Les dones pakistaneses del RavalRAVALEJAR (PART.3) Les dones pakistaneses del Raval - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
06:22
RAVALEJAR (PART.3) Les dones pakistaneses del Raval


RAVALEJAR de STEFANO NICOLI
Música: STEFANO NOTTOLI/CHE SUDAKA/BØSNERVØS

Raval és un barri del districte de Ciutat Vella de Barcelona. Actualment és lloc de molta gent migrant, destacant bangladesos, pakistanesos o indonesis.

El documental descriu les condicions de vida de les dones pakistaneses que participaren en un bus turístic organitzat pel Projecte de Dinamització del Raval i Taula Dona. Moltes de les dones pakistaneses del Raval no havien sortit mai del barri.

El documental es diu Ravalejar, una paraula inventada que descriu l'atmosfera, els sons, sentiments i esperit del dia a dia en una zona compartida per catalans, migrants i artistes.

Ravalejar 1/3
Ravalejar 2/3
Ravalejar 3/3

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv