Macaco - Mama Tierra (Día Mundial de la Tierra)Macaco - Mama Tierra (Día Mundial de la Tierra) - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
04:52
Macaco - Mama Tierra (Día Mundial de la Tierra)


El canal de televisió National Geographic Channel celebrarà el Dia Mundial de la Terra, el 22 de abril, difonent fins aquesta data peces divulgatives i col·laborant amb el grup musical Macaco amb la realització d'un videoclip titulat "Mama Tierra".

La cadena ha cedit imatges de diversos dels seus documentals per la elaboració del vídeo "Mama Tierra" de Macaco, en el que han participat un bon nombre de personatges del món de la música, el cinema i la televisió com ara Julieta Venegas, Concha García Campoy, Jon Sistiaga, Estopa, Fito, Eva H, Lluis Tosar i Bebe.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv