Rock & ClownRock & Clown - SantsTV
 Humor 
Publica a Diaspora Web
08:00
Rock & Clown


La col·lisió entre el Rock y el Clown en aquest espectacle dona como resultat un trepidant concert teatral, boig, energètic i desenfrenat on la música se converteix en el principal vehicle per construir l'humor.

Quatre musi-còmics porten a escena el seu particular concert en el que ens mostren les seves emocions, angoixes, gustos, fòbies, enfrontaments i petites bogeries mitjançant una sèrie de cançons que faran que el públic boti en els seus seients. Instruments musicals diminuts, diaris, pinces i elements per la colada son algunes de les peces utilitzades per increïbles números de percussió, solos de guitarra, balls de claqué, curses i assassinats a traïció.

Vídeo de Produccions Yllana

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv