BCN contra el feixisme, 24 de novembre del 2007BCN contra el feixisme, 24 de novembre del 2007 - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
04:18
BCN contra el feixisme, 24 de novembre del 2007


La pressió dels antifeixistes fa que se suspengui la conferència de l'exlíder del Ku Klux Klan a la llibreria Europa

La conferència prevista per dissabte 24 de nov. a les sis de la tarda de l'exlíder del Ku Klux Klan (KKK), David Duke, a la llibreria Europa de Barcelona s'ha hagut de cancel·lar, segons ha informat el departament d'Interior. La decisió l'han pres els mateixos organitzadors i els motius poden atribuir-se a les protestes que ha generat la convocatòria i a l''ocupació' policial a l'entorn de la llibreria, al barri de Gràcia de Barcelona.

En un principi, fonts de la llibreria Europa havien informat que la conferència es faria una hora més tard del previst, cap a les set de la tarda, però finalment s'ha cancel·lat. Diverses patrulles de Mossos tallen el pas al carrer Riera de Sant Miquel i també del carrer Sèneca. Unes 500 persones s'han manifestat a la plaça Rius i Taulet, una hora abans, per protestar contra aquest acte i en aquests moments continuen als voltants de la llibreria.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv