Acció per la llibertat sexual i el dret a l'avortamentAcció per la llibertat sexual i el dret a l'avortament - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:45
Acció per la llibertat sexual i el dret a l'avortament


Maulets, el jovent independentista revolucionari i els Joves per l'Alliberament Gai (JAG) hem realitzat avui una acció en el marc de l'acte convocat pel Pacte per la vida i la dignitat al Palau de Congressos de Barcelona.

A continuació, un centenar de persones s'han concentrat a la porta del Palau de congressos convocats per el Col•lectiu Gai de Barcelona (CGB), la Guerrilla Travolaka, els Joves per l'Alliberament Gai, la CAJEI, Endavant i Maulets sota el lema "La familia nuclear és radioactiva".

Des de Maulets i el JAG manifestem:

- Volem denunciar l'ofensiva ultracatòlica que en les darreres setmanes ha sacsejat l'escena política i que ha tractat d'imposar valors reaccionaris que ja creiem superades.
- Recordem que l'església segueix sent finançada per les arques d'un estat que se suposa laic.
- Reivindiquem el dret al propi cos i que es desepenalitzi l'avortament, i que es converteixi en un dret, lliure i gratuït. Denunciem la criminalització que han patit moltes dones en les darreres setmanes pel simple fet de decidir sobre el seu cos.
- Reivindiquem una sexualitat lliure i sense imposicions. Denunciem l'homofòbia i la transfòbia, que des d'espais com el Pacte per la vida es promouen.

Seguirem combatent el patriarcat des de tots els fronts i per tots els mitjans, en la construcció d'una societat igualitària, lliure i sense injustícies.

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Joves per l'Alliberament Gai (JAG)
Barcelona, a 27 de gener de 2008

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv