El malson de Darwin (VOSCast)El malson de Darwin (VOSCast) - SantsTV
 Cinema 
Publica a Diaspora Web
51:22
El malson de Darwin (VOSCast)


A la dècada dels anys seixanta, al cor d'Àfrica, una nova espècie animal fou introduïda al llac Victòria com un petit experiment científic. La perca del Nil, va resultar ser un voraç depredador que va arrasar amb totes les espècies autòctones d'aquest gegantesc llac. El nou peix es va multiplicar ràpidament, i avui dia els seus blancs filets continuen sent exportats per tot el món.
Enormes avions de càrrega de l'antiga Unió Soviètica hi arriben diàriament per recollir els últims carregaments de peix i, a canvi, hi descarreguen la seva mercaderia... Kalashnikovs i munició per a les innombrables guerres que tenen lloc a la part central del continent.


Aquesta explosiva indústria multinacional de peixos i armes ha creat una desoladora aliança globalitzada a les ribes del llac tropical més gran del món: un exèrcit de pescadors locals, executius financers internacionals, nens sense casa, ministres africans, comissaris de la Unió Europea, prostitutes tanzaneses i pilots rusos.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv