Experiències contra el TAVExperiències contra el TAV - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
28:21
Experiències contra el TAV


Aprofitant la visita de dues companyes anti-tav, un d'ells d'Euskadi i l'altre d'Itàlia, vàrem fer aquesta petita entrevista, centrada sobretot en les diferents estratègies de resistència que s'han portat, i s'estan portant, a terme en cadascun d'aquests llocs.

Si voleu trobar més informació i assabentar-vos de les noves convocatòries podeu fer-ho a la pàgina web de l'assemblea anti-tav.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv