ZeitgeistZeitgeist - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
1:55:23
Zeitgeist


És un documental a manera de intrahistoria, intenta partir d'una anàlisi racionalista i històric de l'estratègia i càlcul polític, de diverses creences religioses i institucions polítiques i econòmiques, especialment el cristianisme, els atacs del 11 de setembre i la guerra contra el terrorisme, i la Reserva Federal i el sistema financer internacional. El propi títol, Zeitgeist, vol dir "esperit guardià del segle", és a dir, l'experiència del clima cultural dominant.

Zeitgeist, (o esperit d'època), no és una anàlisi sobre religió, sobre mitjans, ni economia. Zeitgeist tracta sobre la fabricació de mites, de creences, de valors; que es transformen en pràctiques concretes i reals, mites que modelen l'esperit (l'intangible) d'una època i ho fan real. No es tracta de si és (més) veritat o no és veritat cada d'un dels fets descrits per la pel·lícula, sinó sobre com es fabriquen els mites.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv