No me toques (Cast)No me toques (Cast) - SantsTV
 Cinema 
Publica a Diaspora Web
03:27
No me toques (Cast)


El Curt d'aquesta setmana "No me toques" dirigit per Eugènia Manzanares. Curt finalista al "NotodoFilmFest". El curt entrava dins d'una secció del concurs en la què es tractava de seguir una història que venia predeterminada als concursants, i que havia escrit un guionista professional. La història a seguir començava així:

"1. Ante un árbol de Navidad, una familia recoge sus regalos: ABUELO, PADRE, MADRE e HIJO (un niño entre los 10 y los 12 años). El niño recibe una cámara de DVD.

2. El niño estudia el manual de instrucciones. Está listo para grabar.

3. El niño carga en el DVD de su casa lo que ha grabado: expectación de la familia, congregada ante el televisor."

Curtmetratge de Eugenia Manzanares.
Actors: Marcel Fernández,Edu Buch,Pedro Cánovas,Marta López.
Música: Salva Soler
Càmera: Cannon XM1 y Sony PC101
Software / Codec : Premiero Pro

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv