La Presó de Late (Cast)La Presó de Late (Cast) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
35:00
La Presó de Late (Cast)


La història de Susana Colimán, la jove mapuche de la comunitat Linares, paratge Aucapán, que donà mort al seu fill en néixer, explicada des de les persones més properes. La reconstrucció de la seva vida, a partir d'una investigació amb un punt de vista diferent on ella és la víctima de l'abandonament institucional, la violència familiar i el poder judicial.

El procés d'invisibilitat social, no és un fet aïllat, sinó que es reprodueix en moltes de las formes patriarcals de la nostra societat. La vida de Susana es reflexa en molts rostres i es repeteix silenciosament en diferents àmbits.

Una invitació a trencar tabús, debatre i assumir responsabilitats col·lectives.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv