[TV3] Els Mossos despengen tres joves d'un pont de la B-23 que demanaven la llibertat de Franki[TV3] Els Mossos despengen tres joves d'un pont de la B-23 que demanaven la llibertat de Franki - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
00:18
[TV3] Els Mossos despengen tres joves d'un pont de la B-23 que demanaven la llibertat de Franki


Pels volts de les 7 del matí del dijous 8 de maig del 2008, tres escaladores s'han despenjat d'un pont sobre l'autopista B-23 a l'alçada dels estudis de TV3 amb una pancarta de 15 metres que cridava: 'Franki llibertat!'. Han anunciat que baixaran per assistir a la manifestació convocada per exigir l'alliberament del jove egarenc del proper dissabte 10 de maig.

La violència del poder porta tants anys establerta que ja gairebé passa desapercebuda. A sobre, quan qui la patim volem acabar amb ella se'ns demana 'bona conducta', però no s'exigeix amb la mateixa energia que el poder deixi d'abusar i reprimir. Nosaltres no som més que l'herba que intenta sortir entre les llambordes i el poder és una màquina d'apiconar al nostre costat.

En Franki és innocent ja que no hi ha proves que acreditin la seva participació en la cercavila que va despenjar la bandera i així ho van confirmar els policies que van declarar al judici. Per què han d'esperar a que passi un mes a la presó si a més pensen donar-li el tercer grau en un mes? Perquè saben que tornaria al carrer amb nosaltres a cridar ben fort que sense justícia no hi ha pau.

A les 11 del matí els Mossos d'Esquadra han procedit al desallotjament del pont de Sant Joan Despí sobre la B-23.

Durant un quart d'hora els Mossos han identificat a les tres solidàries. Immediatament i entremig d'aplaudiments, s'han apropat al grup de companyes que s'hi havia desplaçat per a donar-los suport.

La intenció de l'acció era clara i s'ha aconseguit: ampliar la crida a assistir a la manifestació del dissabte 10 de maig, exigir la llibertat d'en Franki i, a més, recordar que Institucions Penitenciàries té mecanismes per no haver d'esperar un mes en fer sortir en Franki.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv