[Argentina] Ñirihuau, negres perspectives (Cast)[Argentina] Ñirihuau, negres perspectives (Cast) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
06:01
[Argentina] Ñirihuau, negres perspectives (Cast)


Repsol i Pluspetrol han aconseguit un nou contracte a la Patagonai Argentina. EL Bloc Ñirihuau amenaça el llac Nahuel Huapi. Bariloche es posiciona.

Una nova concessió petroliera en la conca de Ñirihuau (Bariloche - Argentina), posa en alerta a la població. Repsol i Pluspetrol podria explotar hidrocarburs en una zona que se superposa a la Reserva de la Biosfera Norpatogònica, contaminant el riu Ñirihuau, afluent del Llac Nahuel Huapi. Bariloche, març 2008.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv