[Asturies] Escanda, poble autogestionat a Asturies[Asturies] Escanda, poble autogestionat a Asturies - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
15:25
[Asturies] Escanda, poble autogestionat a Asturies


Escanda és un poble autogestionat d'Asturies.

Desde fa uns anys una quinzena de persones de diferents parts del planeta conviuen i treballen dins del col·lectiu ESCANDA amb la finalitat de crear un espai autogestionat i de posada en comú d'habilitats i experiències en els següents temes:

· El desenvolupament rural de la zona i la revitalització del camp

· La convivència i l'intercanvi internacional e intercultural

· El canvio social radical i tecnològic.

Intentem reduir cada cop més la nostra dependència del mercat i del Estat mitjançant l'agricultura ecològica, energies renovables, la reconstrucció de cases abandonades al camp i educació popular / alternativa. Escanda no és un lloc per amagar-se de la societat, sinó una manera de viure i practicar una alternativa concreta fonamentada en la solidaritat i la sostenibilitat.

Escanda

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv