Pedro Àlvarez, assassinat per un policiaPedro Àlvarez, assassinat per un policia - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
10:33
Pedro Àlvarez, assassinat per un policia


Encara que la noia que acompanyava a Pedro en el moment de ser assassinat d'un tir en el cap per una discussió de tràfic, va reconèixer al policia nacional com l'assassí, que aquest conduïa un cotxe del mateix model que l'assassí, l'edat i les característiques físiques coincidien, freqüentava la zona, i les proves de balística confirmen que la bala va sortir d'un arma utilitzada per tots els cossos policials...), el jutge el va deixar en llibertat per falta de proves concloents.

Des d'aleshores, familiars i amics no han parat per a aconseguir treure a la llum publica la realitat que s'oculta després del cas. Any rere any, manifestacions, rodes de premsa, concentracions i tot tipus d'actes han intentat denunciar que un policia nacional de l'Hospitalet va disparar contra el jove causant-li la mort, però tanmateix, pressions de tot tipus han fet que el cas s'arxivés i es reobrís en diverses ocasions sense que hagi cap esclariment, i mentre l'assassí contínua en el carrer.

El procés judicial aquesta en un carreró sense sortida ja que no hi ha cap interès institucional per a esclarir els fets, ni cap intenció per part de la policia detenir a un assassí si aquest és un "col·lega".

Però la denúncia contínua i continués fins que aclareixi la mort de Pedro, encara que des del poder continuïn posant obstacles a la justícia i encara que continuïn perseguint i criminalitzant als moviments socials i totes aquelles veus que ja no volen callar. Contra els abusos de poder, la impunitat policial i la justícia desigual

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv