I moltes altres DonesI moltes altres Dones - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Descarrega
25:22
I moltes altres Dones


Una tarda calorosa del 2007, conversant amb Dolors Marín en un antic cafè de l'Eixample, em va parlar del LaSal, el primer bar feminista de Barcelona, que va sorgir el 1976 com un espai on les dones es trobaven, reflexionaven i creaven, fent-se còmplices de la transformació que el món patia en aquell moment. Però, com és que moltes de nosaltres no sabíem res del bar LaSal? Aquesta va ser la motivació més forta per recuperar aquesta història, la nostra pròpia història.

El documental és un homenatge a una forma de pensar i de lluitar. És un reconeixement a la tasca que van dur a terme aquestes dones amb l'objectiu de no tornar a perdre els passos que escriuen la nostra història. Però el més gratificant de l'experiència ha estat recuperar els testimonis d'aquestes dones i dels vincles i la complicitat que queden al marge d'aquesta obra.

Sonia Trigo

* 'I moltes altres dones' és el projecte final del Taller de Documental Creatiu a càrrec de Belkis Vega realitzat en el 2007 al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

Més info: Gran Angular

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv