[Madrid] Rompamos el Silencio - Acció Antifeixista[Madrid] Rompamos el Silencio - Acció Antifeixista - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Descarrega
05:00
[Madrid] Rompamos el Silencio - Acció Antifeixista


Vora mig centenar d'activistes de Rompamos el Silencio han accedit al capdamunt de l'Arc de Triomf i han desplegat una pancarta en la qual es pot llegir: Ahir, avui i sempre, Madrid Antifeixista.
Sota, s'ha desplegat una pancarta amb el lema "Davant la crisi capitalista i el feixisme: autoorganització".
Les/els activistes convocaven a la manifestació antifeixista del 22-N a Madrid (18hs, Atocha-Legazpi) i pretenia homenatjar així a les víctimes d'agressions feixistes, especialment a Carlos Palomino.

Rompamos el Silencio

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv