Els 'manteros' de TerrassaEls 'manteros' de Terrassa - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
04:57
Els 'manteros' de Terrassa


Ja són molts anys de convivència amb el top-manta i és quelcom que no podem deixar de banda. Darrera d'aquesta activitat sobreviuen moltes persones (unes millor que d'altres) i justament les més perjudicades pel sistema industrial, legal i policial són els anomenats "manteros".

Què passa quan ets estranger, no tens papers ni treball i tries la via de la manta per mirar de sobreviure? Res més estúpid que passar a ser considerat un criminal.

Aquest vídeo és una petició del col·lectiu afectat per la penalització d'aquesta activitat cap a la ciutadania. Demanar empatia pot ser difícil, però una mica de sensibilitat és suficient com per arribar a solidaritzar-nos. Avui per ells demà per nosaltres!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv