Anem a l'hort (Cast)Anem a l'hort (Cast) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
09:08
Anem a l'hort (Cast)


Aquest és un mini-reportatge de BalzacTV sobre la cooperativa agroecològica del Baix Llobregat Can Perol. Això és el que ens expliquen des de BalzacTV:

Sis famílies d'agricultors ecològics decideixen ajuntar i gestionar directament la venda dels seus productes al consumidor per mitjà de la web canperol.cat.

Gina passa tot el dia amb ells seguint el procés complet. Es recullen les bajoques avui i demà te les comes a casa. Qualitat de productes, ètica en el negoci i el consumidor que participa queda molt satisfet. L'agricultura ecològica, i aquest és només un dels molts exemples d'aquesta nova economia agrària, té aquestes coses senzilles i bones.

Vine, anem a l'hort!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv