[Vilaweb] Més protestes contra Bolonya[Vilaweb] Més protestes contra Bolonya - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Descarrega
01:38
[Vilaweb] Més protestes contra Bolonya


Grups d'estudiants entren a les seus d'ERC, d'Universitats i del Banc Santander
Protesten per la 'privatització' de la Universitat

Grups d'estudiants pertanyents a la Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants han entrat aquest migdia a les seus d'Esquerra i el Banc Santander a Barcelona (vídeo). Afirmen que hi han entrat per protestar contra la "privatització de la Universitat" i amb motiu de la reunió avui dels ministres d'Educació de la Unió Europea. Quatre joves s'han encadenat en l'escala d'accés a la seu d'Universitats i uns 50 s'han manifestat a la porta de la seu del PSC.

Els concentrats a la porta de la seu del PSC, on s'hi han estat prop d'una hora, eren treballadors de TMB, que expressaven la seva solidaritat amb els estudiants.

Totes les tancades es fan amb grups petits d'una dotzena de persones. No és descartable que altres grups ocupen en les pròximes hores noves seus.

A Lovaina (Flandes) uns cinc-cents joves s'han manifestat en protesta contra l'Espai Europeu d'Educació Superior, coincidint amb la reunió dels ministres d'educació de la Unió.

Notícia a Vilaweb

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv